"Steaua înseamnă CSA!" Fanii au început "revoluţia" şi se disociază de echipa lui Becali. FOTO | Mesajul pentru Boroi

9 apr 2015 12211 afişări Liga 1
"Steaua înseamnă CSA!" Fanii au început "revoluţia" şi se disociază de echipa lui Becali. FOTO | Mesajul pentru Boroi
GALERIE (6 de imagini) VEZI GALERIA

Echipa lui Gigi Becali a rămas în continuare părăsită de galerie, dar suporterii nu au luat pauză şi unii dintre ei luptă să-şi atingă un nou ideal. Şi anume o echipă care să nu se mai afle sub patronajul latifundiarului din Pipera şi care să fie reprezentată de marca Steaua.

Bucureştiul a fost împânzit de mesaje ale fanilor stelişti care susţin punerea în practică a ideii juristului Florin Talpan. "Vrem echipă" şi "Steaua înseamnă CSA" sunt mesajele care se regăsesc acum la tot pasul prin capitala României.

Mircea Duşa i-a pasat mingea lui Boroi

Fanii îşi doresc ca George Boroi, comandantul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, să accepte înfiinţarea unei echipe de fotbal. Mircea Duşa, ministrul Apărării Naţionale, a declarat în luna martie că decizia aparţine în totalitate Clubului Sportiv, dar Boroi a susţinut că are alte acţiuni prioritare decât să înfiinţeze o echipă de fotbal a clubului, chiar dacă există cadrul legal pentru a face acest lucru.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.