Gol de la 80 de metri marcat de portarul echipei Sepsi OSK U19 în semifinala Cupei României cu ”U” Cluj. Performerul e fratele lui Roland Niczuly, care se teme deja pentru postul său de la prima echipă a trupei din Sfântu Gheorghe

Adi MARICA 06 May. 2022, 17:22 Liga 2
Gol de la 80 de metri marcat de portarul echipei Sepsi OSK U19 în semifinala Cupei României cu ”U” Cluj. Performerul e fratele lui Roland Niczuly, care se teme deja pentru postul său de la prima echipă a trupei din Sfântu Gheorghe

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe U19 și FK Miercurea Ciuc U19 vor juca finala Cupei României la această categorie de vârstă în data de 25 mai, pe stadionul Rapid – Giulești.

Echipa din Sfântu Gheorghe s-a calificat în ultimul act după o dublă victorie, 2-1 cu ”U” Cluj, iar FK Miercurea Ciuc a eliminat FCSB după 2-1 în deplasare și 3-3 acasă.

Portarul Rajmund Niczuly, gol de la 80 de metri în semifinala cu ”U” Cluj

Pentru covăsnenii de la Sepsi este prima finală la juniori din istoria clubului. Echipa este antrenată de brașoveanul Lucian Nicolau, fostul secund al FK Miercurea Ciuc și FC Brașov.

În meciul retur al semifinalei cu ”U” Cluj, portarul Rajmund Niczuly (17 ani) a marcat golul victoriei cu un șut din careul propriu, balonul parcurgând o distanță de aproximativ 80 de metri înaine să intre în plasă!

”Am văzut că portarul lor era ieșit și am încercat. Mi-a ieșit! E primul gol marcat de mine! Acum sper să câștigăm trofeul”, a spus Rajmund Niczuly, fratele mult mai cunoscutului Roland Niczuly (26 de ani), titularul postului de portar la echipa antrenată de Cristiano Bergodi.

Roland Niczuly îl pune să aștepte pe Rajmund dacă vrea să apere la prima echipă a clubului din Sfântu Gheorghe

Rajmund Niczuly a început fotbalul la KSE Târgu Secuiesc, unde în sezonul trecut a jucat 20 de meciuri în Liga 3.

Din această iarnă a trecut la Sepsi OSK, unde se antrenează împreună cu fratele său Roland, la prima echipă, sub comanda lui Cornel Cernea, antrenorul de portari al covăsnenilor.

”Am auzit și eu că a dat un gol fabulos la Cluj. Rajmund are talent, dar trebuie să muncească mult să confirme așteptările”, spune Roland Niczuly, care în acest sezon de Liga 1 a apărat în 34 de meciuri pentru Sepsi OSK.

Pentru postul de titular la echipa din Sfântu Gheorghe, Roland Niczuly are un mesaj ferm pentru fratele său: ”Trebuie să mai aștepte 5-6 ani!”

Clubul Sepsi OSK a transmis meciul de la Cluj din returul semifinalei Cupei României U19, însă transmisia s-a întrerupt pe final, ratând golul spectaculos marcat de Rajmund Niczuly.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/flavius-sabau-a-preluat-oficial-unirea-ungheni-la-24-de-ore-dupa-despartirea-dupa-mai-bine-de-sase-ani-de-soimii-lipova-adrian-pop-o-schimbare-de-atitudine-de-viziune-si-totodata-o-energi-19230137

https://liga2.prosport.ro/liga-3/pandurii-spera-sa-scape-de-faliment-si-sa-atace-promovarea-in-liga-2-in-sezonul-viitor-daca-ii-ajuta-dumnezeu-mario-gaman-vom-face-o-echipa-foarte-frumoasa-daca-putem-aduce-cinci-sase-juca-19230028

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-merge-foarte-bine-cu-francisc-dican-si-conducerea-il-anunta-de-acum-ca-va-continua-si-din-vara-precizarile-presedintelui-zoltan-szondi-dupa-victoria-la-scor-cu-poli-iasi-19229310

Adi MARICA 06 May. 2022, 17:22 Liga 2
Pe aceeași temă