Se schimbă liniile la FCSB! Cei trei jucători care nu vor lipsi din echipă sezonul viitor: "Greşeşte sau nu greşeşte, intră pe teren". Becali a anunţat interes din Premier League pentru una dintre "perle": "M-au sunat!"

8 apr 2019 6368 afişări Liga 1
Se schimbă liniile la FCSB! Cei trei jucători care nu vor lipsi din echipă sezonul viitor: "Greşeşte sau nu greşeşte, intră pe teren". Becali a anunţat interes din Premier League pentru una dintre "perle": "M-au sunat!"

Gigi Becali (60 de ani) a anunţat, luni seară, că Andrei Vlad (19 ani), Olimpiu Moruţan (19 ani) şi Florinel Coman (20 de ani) sunt siguri de postul de titular în echipa FCSB-ului începând din sezonul viitor. În plus, omul de afaceri a vorbit despre un interes din Anglia pentru Moruţan, fotbalist în schimbul căruia aşteaptă, însă, oferte mult mai mari decât cele primite.

Anul viitor intră în vigoare regula conform căreia fiecare echipă din Liga 1 Betano e obligată să aibă doi jucători Under 21 pe teren, iar Vlad, Moruţan şi Coman vor profita din plin, după cum a anunţat Becali: "De la anul, Vlad greşeşte nu greşeşte trece la timonă. Moruţan, Coman intră pe teren!", a spus finanţatorul vicecampioanei, înainte de FCSB - Sepsi, meci din etapa a patra a play-off-ului Ligii 1 Betano.

"M-au sunat din Anglia pentru Moruţan, dar nu-l vând acum. Poate face 100 de milioane de euro!"

Chiar dacă nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor în acest sezon, Moruţan ar fi, potrivit spuselor lui Becali, un fotbalist interesant pentru o echipă din Anglia. Într-un nou discurs "propagandistic" la adresa tânărului mijlocaş ofensiv, Becali a anunţat că nu are de gând să-l vândă acum, ci când se va mai maturiza şi, eventual, va confirma aşteptările mari: "M-au sunat din Anglia pentru Moruţan, am zis că nu-l vând acum. Ce să-mi dea? Îmi dau 30 de milioane de euro? Au zis că n-ar fi o problemă, dar să vadă...Nici ei nu dau 30 de milioane, nici ei nu dau banii la ora asta. Nu sunt nebun! Eu zic că merită mai mult de 30, dar nu acum. Acum nu merită nici trei, dar valoarea lui, geniul pe care-l are în cap şi la picioare, valorează o sută de milioane de euro. Nu a împlinit 20 de ani, dar va fi de Real Madrid, Barcelona, Manchester City. Normal că e din prima ligă din Anglia, dacă am zis că nu au probleme să dea 30 de milioane de euro, dar au zis să-l mai vadă pe jucător, nu are rost să vorbim pentru că o să zică lumea că sunt nebun. Eu vă relatez ce comentez cu ei, dar nu dă nimeni. De ce comentez? Aşa vreau eu să vorbesc! 30-50, aşa vorbesc. Dacă unii se supără, e problema lor, dar nu dau în cap la nimeni. Deranjez pe cineva, supăr pe cineva, vom vedea dacă bat câmpii sau nu", a mai declarat Becali.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.