Sânmărtean a fost în negocieri cu Dinamo. Motivul pentru care nu s-a ajuns la o înţelegere şi unde şi-ar putea continua cariera:"Aşteptăm zilele viitoare nişte răspunsuri"

9 sep 2017 0 afişări Liga 1
Sânmărtean a fost în negocieri cu Dinamo. Motivul pentru care nu s-a ajuns la o înţelegere şi unde şi-ar putea continua cariera:"Aşteptăm zilele viitoare nişte răspunsuri"

Lucian Sânmărtean a negociat cu Dinamo în această vară, dar transferul nu s-a realizat deoarece talentatul mijlocaş are nevoie să ajungă la zi cu pregătirea fizică. Jucătorul de 37 de ani îşi doreşte să acum să găsească un angajament în Capitală sau pe lângă, dacă nu va reuşi să plece în străinătate.

Lucian Sânmărtean este liber de contract, dar nu se gândeşte prea mult la retragere. Nana Falemi a dezvăluit că fostul internaţional român se antrenează cu FC Voluntari, însă aşteaptă un răspuns din zona arabă. În cazul în care nu va veni, şi-ar dori să prindă un contract cât mai aproape de Bucureşti, deoarece vrea să petreacă timp alături de familie. Falemi spune că ar fi putut ajunge la Dinamo în această vară, dar nu era pus la punct cu pregătirea fizică:

”Se antrenează cu Voluntari, a făcut-o, însă, şi cu Astra. Am vorbit şi cu câteva cluburi din Qatar şi din Kuweit, aşteptăm nişte răspunsuri zilele viitoare. Cred că se va concretiza ceva. Şi Astra, şi Dinamo l-au dorit. Chiar a fost o discuţie între Sânmărtean şi Mutu. Ideea este că în campionat nu există jucători de profilul lui. Deşi are 37 de ani, el are nevoie de o perioadă de o lună, două, să se pună la punct fizic, să capete ritm şi să joace la fel de bine, cum a făcut-o la Steaua”, a declarat Falemi la DigiSport.

Sânmărtean s-a antrenat în această vară alături de Falemi, care s-a declarat impresionat de ceea ce a arătat. Nana Falemi susţine că Sânmărtean are o viaţă sportivă extrem de ordonată şi face câte 3.000 de abdomene pe zi, deşi are 37 de ani:

”E incredibil, are un regim de viaţă sănătos. Dacă nu bei, nu fumezi, ai o viaţă extrasportivă îngrijită, atunci organismul te ţine şi ajungi mult mai uşor la o formă bună, decât un jucător tânăr. Are nişte programe extraordinare. Face câte 3.000 de abdomene dimineaţa, am lucrat împreună cu el, e foarte serios la antrenament! La 19 ani, făcea genuflexiuni cu 200 de kilograme în spate, acum am reluat”, a mai spus Falemi.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.