"Procurorul" loveşte din nou. Cornel Dinu face PRAF un fotbalist: "Are faţă de lucrător la schela petrolieră unde lucra tata". Bokila şi Ionuţ Şerban n-au scăpat nici ei

28 nov 2017 6497 afişări Liga 1
"Procurorul" loveşte din nou. Cornel Dinu face PRAF un fotbalist: "Are faţă de lucrător la schela petrolieră unde lucra tata". Bokila şi Ionuţ Şerban n-au scăpat nici ei

Cornel Dinu nu se dezminte şi vine cu o nouă replică prin care ridiculizează un fotbalist. Este vorba despre Ionuţ Cioinac de la CSM Poli Iaşi, pe care l-a luat la ochi după meciul pierdut de formaţia lui Flavius Stoican cu Dinamo, 1-2. "Procurorul" a făcut o comparaţie amuzantă.

Ionuţ Cioinac a fost acid în delcaraţii la finalul meciului pierdut de CSM Poli Iaşi în "Ştefan cel Mare", 1-2 după un penalty controversat acordat de centralul Sebastian Colţescu. Totuşi, ulterior, acesta şi-a cerut scuze pentru remărcile făcute la adresa arbitrului.

Cornel Dinu nu-l iartă pe fotbalist şi spune că ”are faţă de lucrător la schela petrolieră unde lucra tata”. Fostul fotbalist şi antrenor de legendă al lui Dinamo nu s-a putut abţine şi i-a făcut praf şi pe doi fotbalişti "alb-roşii".

”Când îi văd figura îmi vin în minte vechii lucrători trimişi de Uniunea Sovietică, aparent izbăvitoare şi doar cuceritoare, cu Sovrom Petrolurile prin schela petrolieră unde lucra tata pe la Viforâta. Are faţă de Sovom Petrol 100% băiatul ăsta, dar să-l lăsăm aşa cum e”, a afirmat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Despre Jeremy Bokila: ”Nemec a jucat titular în aceaastă partidă şi e mai bine decât să vedem caricatura aceea de fotbalist care este Bokila”.

Despre Şerban: ”Şi ăsta... un băiat foarte reuşit, nu ştiu ce caută la Dinamo la ora actuală. Arată aşa o figură... la ora actuală e o modă nenorocită, după ce imităm pieile roşii cu atâtea tatuaje, acum mai avem şi bărbile astea la mulţi dintre jucători, majoritatea sunt parcă ar fi din ISIS, noi copiem din păcate ce este mai rău”.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.