Andu Moisi, fundașul echipei Aerostar Bacău, reținut 24 de ore și acuzat de distrugere și lipsire de libertate după un conflict cu fosta iubită

Liga2.ro 19 Jun. 2020, 09:42 Liga 3

Probleme mari pentru jucătorul de fotbal ieșean Andu Moisi (23 de ani), fundaș aflat sub contract cu echipa Aerostar Bacău, nou-promovată în Liga 2 din Seria 1 a Ligii 3. Acesta a fost ridicat de poliție, joi, și reținut pentru 24 de ore, după ce fosta sa iubită, Oana Hrituleac, a făcut o plângere și l-a acuzat că a sechestrat-o și că i-a distrus bunuri, anunță Bună Ziua Iași. Format de Poli Iași, Moisi a mai evoluat apoi pentru FC Caransebeș, Bucovina Pojorâta, Știința Miroslava sau Ozana Târgu Neamț, cu Aerostar Bacău semnând la începutul acestui an.

Andu Moisi a fost ridicat de polițiștii ieșeni în ziua de joi, după ce fosta sa iubită a făcut plângere cu câteva zile în urmă. După arestare, jucătorul de fotbal a fost plasat sub control judiciar și închis pentru 24 de ore.

Andu Moisi, arestat de poliție după un conflict cu fosta iubită

Inactivitatea fotbalistică, sezonul de Liga 3, acolo unde evolua Moisi la Aerostar, fiind suspendată și apoi ”înghețată” din cauza pandemiei de COVID-19, pare să-l fi marcat pe Andu Moisi. Acesta a avut mai multe certuri cu fosta sa iubită, care a făcut o primă sesizare către polițiști la data de 10 iunie, când s-a plâns că a fost sechestrată și că i-au fost distruse telefonul și laptopul. Mai mult, potrivit Bună Ziua Iași, Moisi i-ar fi luat un card și o sumă de bani. Cearta ar fi avut loc la data de 6 iunie, însă femeia de 30 de ani nu a mers imediat la poliție.

Andu Moisi a fost ieri, 18 iunie, ridicat de polițiști și prezentat în fața judecătorilor, aceștia plasându-l sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

”Polițiștii ieșeni au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și lipsire ilegală de libertate. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

În plus, Oana Hrituleac, fosta iubită a lui Moisi, a depus și o cerere de ordin de protecție împotriva fotbalistului.

Moisi a fost format de Poli Iași, pentru care a debutat în Liga 1, însă a fost mai mereu împrumutat la echipe din Liga 2 sau Liga 3

Format de Poli Iași, Andu Marian Moisi a apucat să joace la echipa din Copou un singur meci în Liga 1, în 2015, în jocul U Craiova – Iași 0-1.

Ulterior a fost împrumutat în Liga 2, la FC Caransebeș și mai apoi la Bucovina Pojorâta, pentru ca la Iași să revină pentru prima parte a sezonului 2017/2018, când a prins cinci apariții în prima ligă. Nu a rămas mult în lot, fiind cedat din nou în Liga 2, la Știința Miroslava.

După retrogradarea echipei de lângă Iași a ajuns la Național Sebiș, Bradul Borca, Ozana Târgu Neamț, iar la începutul acestui an a semnat cu Aerostar Bacău, echipă care a promovat în Liga 2 fiindcă era liderul Seriei 1 a Ligii 3, iar sezonul a fost încheiat din cauza pandemiei de COVID-19.

Video: Bună Ziua Iași

Liga2.ro 19 Jun. 2020, 09:42 Liga 3
Pe aceeași temă