Probleme cu Cisse. Atacantul ar putea să nu i se mai alăture Iaşiului în cantonamentul din Turcia şi să fie trecut pe linie moartă. Veşti proaste şi despre fundaşul spaniol care trebuia să ajungă la CSM Poli

12 ian 2018 1865 afişări Comentează şi tu Liga 1
Probleme cu Cisse. Atacantul ar putea să nu i se mai alăture Iaşiului în cantonamentul din Turcia şi să fie trecut pe linie moartă. Veşti proaste şi despre fundaşul spaniol care trebuia să ajungă la CSM Poli

Pe lângă postul de fundaş dreapta, singurul considerat descoperit la momentul actual, oficialii CSM Poli Iaşi ar putea fi nevoiţi să caute în următoarea perioadă şi un atacant. Salim Cisse nu a ajuns încă în cantonamentul din Antalya, din cauza problemelor legate de viza de intrare în Turcia, acesta pregătindu-se în Copou, după un program stabilit de către stafful tehnic. Preşedintele Adrian Ambrosie a declarat că dacă Cisse nu va primi viza până la startul meciurilor amicale, va fi nevoit să caute un alt atacant.

„Avem o problemă cu Cisse. El încă nu a ajuns în Antalya, se pregăteşte la Iaşi. Fiind din Guineea, obţine foarte greu viza de intrare în Turcia. Am înţeles că poate dura chiar şi mai mult de o săptămână. Dacă va rata acest stagiu de pregătire, îi va fi foarte greu lui Cisse să mai prindă echipa, de aceea vom fi nevoiţi să căutăm un alt atacant”, a declarat preşedintele Adrian Ambrosie.

Spanionului Gallego i se pun piedici să ajungă la Iaşi

Ieşenii întâmpină probleme şi cu fundaşul dreapta spaniol Adria Gallego. Dacă, iniţial, s-a anunţat că ibericul va veni încă din prima zi de cantonament pentru a fi testat, situaţia pare să se fi complicat. „Din câte am înţeles, clubul de care aparţine Gallego nu vrea să-i dea drumul. Noi am sperat ca fundaşul dreapta să-şi rezilieze contractul cu echipa sa şi să-l avem în cantonament, dar încă nu şi-a rezolvat situaţia contractuală. Dacă nu va veni Gallego, vom căuta o altă variantă pentru acoperirea postului de fundaş dreapta”, a completat Ambrosie.

Altfel, joi a făcut joncţiunea cu lotul ieşean şi mijlocaşul Platini, care a lipsit de la reunire invocând probleme personale.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.