Primul contact al lui Thereau cu "durii" din vestiarul Stelei: "I-a spus lui Petre Marin «Dacă vrei să-ţi răspund, trebuie să-mi vorbeşti în franceză!»" Ce a urmat: "Din acel moment, n-a mai îndrăznit să ia pe nimeni la mişto"

9 nov 2017 41295 afişări Comentează şi tu Liga 1
Primul contact al lui Thereau cu "durii" din vestiarul Stelei: "I-a spus lui Petre Marin «Dacă vrei să-ţi răspund, trebuie să-mi vorbeşti în franceză!»" Ce a urmat: "Din acel moment, n-a mai îndrăznit să ia pe nimeni la mişto"

Fost mijlocaş în Ghencea, actual impresar, Sorin Paraschiv a vorbit despre problemele cauzate de DEnis Alibec la FCSB şi şi-a adus aminte cum a fost pus la punct Cyril Thereau în vestiarul Stelei, după o aroganţă la adresa lui Petre Marin.

Omul care-i reprezintă interesele lui Andrei Ivan consideră că şefii vicecampioanei au o parte de vină în ceea ce-l priveşte pe Deni Alibec, mai ales că erau informaţi despre comportamentul atacantului cumpărat de la Astra cu 2,04 milioane de euro: "Nu-mi aduc aminte să fi avut printre noi un astfel de jucător-problemă. Bine, pentru mine chiar nu e surprinzător ce face Denis fiindcă el aşa se comporta şi înainte să ajungă la Steaua, iar cei de la club ar fi trebuit să ştie acest lucru. Cât timp am evoluat, mai ales după ce Piţurcă reuşise să formeze acel grup, i-ar fi fost greu oricărui fotbalist să vină şi să nu aibă un comportament adecvat", a spus Paraschiv, la Telekom Sport.

Micuţul mijlocaş defensiv a fost, de-a lungul vremii, unul dintre numele imprtante din vestiarul roş-albastru şi şi-a adus aminte de o întâmplare petrecută la scurt timp după venirea lui Cyril Thereau la Steaua. Atunci, golgheterul francez a aflat pe propria piele ce înseamnă forţa unui grup, după o ieşire la adresa lui Petre Marin: "Mi-aduc aminte, de exemplu, ce s-a întâmplat odată cu Thereau. Eram în vestiar şi Petre Marin l-a întrebat ceva, iar reacţia lui Thereau a fost: «Dacă vrei să-ţi răspund, trebuie să-mi vorbeşti în franceză!». Imediat s-au ridicat vreo trei sau patru dintre cei cu vechime în lot şi l-au pus la punct pe Thereau. Din acel moment, el n-a mai îndrăznit să ia pe nimeni la mişto. Asta înseamnă să fii un grup", şi-a amintit Paraschiv.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.