Primarul Timişoarei şi-a spus părerea după ultimele schimbări de la ACS Poli. "E o regulă nescrisă a fotbalului". Ce le transmite antrenorilor Ionuţ Popa şi Leo Grozavu şi ce crede despre obiectivul echipei

6 feb 2018 2698 afişări Liga 1
Primarul Timişoarei şi-a spus părerea după ultimele schimbări de la ACS Poli. "E o regulă nescrisă a fotbalului". Ce le transmite antrenorilor Ionuţ Popa şi Leo Grozavu şi ce crede despre obiectivul echipei Nicolae Robu îi mulţumeşte lui Ionuţ Popa pentru perioada petrecută la ACS Poli. Foto: Emanuel Titus Iliesi (Mediafax foto)

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a postat, marţi, foarte matinal, un mesaj de rămas-bun de la Ionuţ Popa, fostul antrenor al ACS Poli. Edilul lasă să se înţeleagă că ultimele rezultate obţinute de echipa din Liga 1 oricum i-ar fi fost fatale lui Popa şi e de părere că salvarea de la retrogradare depinde de munca noului antrenor şi a jucătorilor.

Robu spune că plecatul antrenorului e o ”regulă nescrisă în fotbal”. „Din păcate, Poli a noastră nu merge! Şapte meciuri la rând n-am reuşit nicio victorie! Din 21 de puncte puse în joc, am câştigat doar 5! Trei dintre cele şapte meciuri au fost cu ocupantele ultimelor trei locuri în clasament, echipe cu care ne batem direct pentru rămânerea în Liga I! În astfel de circumstanţe, antrenorul pleacă. E o regulă nescrisă a fotbalului, de care nimeni nu e scutit! Dl. Profesor Ionuţ Popa a făcut treabă bună la Poli, nimeni neavând dreptul să uite nici salvarea de la retrogradare în condiţii extrem de grele în 2016/2017, nici performanţele din Cupa României şi Cupa Ligii. Pentru toate acestea, îi mulţumim şi îl asigurăm de respectul nostru”, a punctat Robu.

De altfel, primarul a postat de dimineaţa despre Grozavu, cu trei ore înainte de anunţul oficial al clubului ACS Poli. De remarcat că, deşi nu are funcţie în club, primarul foloseşte expresia ”noi”. ”De astăzi, îl avem ca antrenor principal, pe Leo Grozavu. Îi urăm bun venit la Timişoara, îl asigurăm de încrederea noastră şi de tot sprijinul şi îi dorim mult succes! Eu consider că avem un lot bun şi că salvarea de la retrogradare nu depinde decât de noi, în primul rând de jucători şi de antrenori!”, a mai scris primarul.

După 23 de etape desfăşurate în Liga 1, ACS Poli se află pe locul 9, cu 26 de puncte, şi va participa în play-out, acolo unde are ca obiectiv evitarea retrogradării, pentru al treilea an la rând.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.