Poveşti dintr-o altă epocă a Ligii1: ”Când era ceaţă dădeam foc la cauciucuri de tractor. Când era apa mare chemam elicopterele”. Cum erau gestionate condiţiile de vreme rea

16 dec 2018 3296 afişări Liga 1
Poveşti dintr-o altă epocă a Ligii1: ”Când era ceaţă dădeam foc la cauciucuri de tractor. Când era apa mare chemam elicopterele”. Cum erau gestionate condiţiile de vreme rea

Problema cu deszăpezirea terenului de la Botoşani l-a făcut pe Ilie Dumitrescu să aibă o atitudine fermă în privinţa modului în care oficialii moldovenilor au gestionat situaţia. Fostul component al ”Generaţiei de Aur” e de părere că aceştia nu s-au mobilizat aşa cum trebuie, iar fotbaliştii trimişi din primul minut al meciului dintre echipa gazdă şi FCSB au avut de suferit.

Cei 22 de jucători nu s-au putut încălzi aşa cum trebuie, crede Dumitrescu. A dat ca exemplu o întâmplare de agest gen, trăită în Grecia. ”Nu ar fi fost normal ca jucătorii să iasă la încălzire cu o oră înainte de joc? Unde se încălzesc, la vestiare? Vă spun că am păţit şi eu în Grecia, când eram antrenor, să jucăm pe o astfel de vreme, dar nu am trăit aşa ceva. Adică să ieşi şi să aştepţi să dea altcineva zăpada iar tu să stai în cabină, cu ochii la ceas. Acum hai să facem masaj, acum hai la streaching. Astea sunt aşa de.... Am rămas cu... metehne vechi”, a spus Ilie Dumitrescu pentru Digi Sport.

Dumitrescu a comentat şi situaţia din etapa trecută, când partida de la Piteşti dintre FCSB şi Viitorul s-a amânat cu o zi din cauza ceţii. ”Când era ceaţă dădeam foc la nişte cauciucuri de tractor şi se ridica ceaţa. Când era apa mare chemam elicopterele. Venea pe Ghencea şi ajuta la îndepărtarea acesteia. Am trăit aşa ceva şi la echipa naţională”, a încheiat fostul fotbalist.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.