Porumboiu: „A fost blat“

30 mar 2008 49 afişări Liga 1
Porumboiu: „A fost blat“ Porumboiu şi-a acuzat jucătorii de blat, în principal pe Frunză care a primit un tort de ziua sa. La rândul său, Munteanu i-a arătat cu degetul pe Andronic (în stânga) şi pe Mardare (nr. 5)
Foc şi pară a fost Adrian Porumboiu la finalul meciului cu Steaua! Şi-a acuzat de non-combat jucătorii şi chiar tehnicianul, Dorinel Munteanu.

Domnule Porumboiu, de ce a jucat Vasluiul atât de slab contra Stelei?

A fost o panaramă de meci. Nu a fost o partidă de Cupa UEFA. A fost una pentru Cupa satelor şi a raioanelor! Nu înţeleg de ce au evoluat aşa de slab, mai ales când au jucat pe o primă record de 400 de milioane de lei vechi! Cei care spun că a fost blat, nu exagerează cu nimic. A fost o parodie!

Care sunt vinovaţii?

Toţi sunt nişte nesimţiţi, toţi, şi antrenorul, toţi…M-au făcut! Unii dintre jucători au mimat fotbalul. Uitaţi-vă la Frunză cum a jucat! A avut două lovituri libere şi le-a executat la fanion. Sunt liberi să plece toţi de la echipă! Nu sunt caractere! M-au făcut şi data asta! Echipa adversă a jucat cu mai mulţi.

„Steaua câştigă cu mijloace diavoleşti“

Pe Munteanu de ce sunteţi supărat?

A făcut o schimbare stranie. L-a înlocuit pe Jovanovic, care fusese cel mai bun jucător al nos­tru până atunci, ca să nu mai punem nicio problemă Stelei.

Nu credeţi că îi grăbiţi plecarea făcând aceste acuze?

Nu-l opresc dacă pleacă de la echipă. Este plătit să antreneze echipa să joace, dar nu aşa cum a făcut-o astăzi. Va trebui să explice de ce Vasluiul a jucat aşa de slab. A spus înaintea meciului că îl va câştiga.

Seamănă cu scandalul din 2006…

Steaua câştigă numai cu mijloace diavoleşti, n-are nicio legătură cu Dumnezeu. Adevărul despre acest meci îl vom afla peste un an, din gura lui Gigi Becali. Aşa cum va fi şi cu acea brichetă. Această ligă a ajuns o adevărată jigodeală! Ce numai Dumnezeu, că e numai Dracu în liga asta!

Gigi Becali, finanţator Steaua:E treaba lui Porumboiu ce declară despre acest meci. Nu mă interesează. Nu am ce să comentez

Grigore Sichitiu, director general adjunct Rapid:Nu mă uit la amicale. A fost o luptă ca la Podul Înalt.

Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj: Porumboiu ştie nişte lucruri pe care noi încă nu le cunoaştem aşa bine. Dacă este adevărat că a fost blat, atunci este trist

Sorin Frunză, mijlocaş FC Vaslui: Eu n-am fost niciodată preferatul lui Porumboiu. Dacă ne dă pe toţi afară, atunci plecăm, doar nu o să mă dea afară din România

Dorinel Munteanu antrenor FC Vaslui: Dacă nu mai sunt dorit la Vaslui, să mi se spună în faţă! Înainte de a pleca, o să am o ultimă discuţie cu patronul

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.