Plecările au fost confirmate: ”Suntem în discuţii”. Doi atacanţi şi un mijlocaş părăsec clubul în iarnă

3 ian 2019 6105 afişări Liga 1
Plecările au fost confirmate: ”Suntem în discuţii”. Doi atacanţi şi un mijlocaş părăsec clubul în iarnă

Sepsi a tras linie la început de an şi şi-a creionat, în mare parte, perioada de transferuri din pauza de iarnă. Covăsnenii sunt revelaţia Ligii 1 Betano, dar pentru a continua evoluţiile bune au nevoie de acoperirea anumitor posturi. Acest aspect a fost recunoscut de Janos Bokor, oficial al clubului.

Nu a dat mai multe detalii în această privinţă, dar a oferit numele celor care vor pleca, Daniel Prosser (24 de ani-mijlocaş), Gbriel Dodoi (20 de ani-atacant) şi Zsombor Veress (19 ani-atacant). Primii doi se vor întoarce la echipele de la care au fost împrumutaţi, în timp ce Veress va fi cedat pe perioadă determinată la Târgu Secuiesc.

"Suntem în discuţii deocamdată pentru plecări. Daniel Prosser este singura certitudine. El se va întoarce Academia Puskas, de unde a fost împrumutat la noi.

Mai sunt discuţii cu încă doi. Unul vrem să îl împrumutăm aici, local, la Târgu Secuiesc. Este vorba despre Zsombor Veress, un tânăr de doar 19 ani care are nevoie de meciuri. 

Mai este unul care nu prea a jucat la noi. E vorba despre Dodoi, care e împrumutat de la CFR. Mai este împrumut la noi până în vară, dar îşi doreşte mai mult să joace. Din păcate, nu prea a jucat şi nu vrem să-i stricăm calculele. E posibil să aleagă o altă echipă, unde să primească mai multe şanse. 

Deocamdată, discutăm cu câţiva jucători, nu mulţi, dar nu este nimic concret aşa că nu putem vorbi despre numele lor", a zis Janos Bokor pentru Gsp.ro.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.