Patronul din Liga 1 care recunoaşte că s-a băgat peste antrenori: "Da, m-am băgat! De ce să zic nu?" Regretul cel mare şi episodul povestit cu Şumudică: "Face el pe luptătorul, dar..."

22 ian 2018 17302 afişări Liga 1
Patronul din Liga 1 care recunoaşte că s-a băgat peste antrenori: "Da, m-am băgat! De ce să zic nu?" Regretul cel mare şi episodul povestit cu Şumudică: "Face el pe luptătorul, dar..."

Adrian Porumboiu, fostul patron de la FC Vasliu, a recunoscut că s-a băgat peste anternorii pe care i-a adus la echipă, în perioada în care aceasta se bătea la titlul din Liga 1. Fostul arbitru vorbit, printre altele, şi despre anumite momente care au avut loc în vestiarul de la Vaslui.

"Au fost antrenori cu care m-am înţeles foarte bine, dar şi antrenori cu care m-am înţeles mai puţin bune. Cu Lopez Caro îmi pare rău, am greşit eu, dar cea mai mare greşeală a fost cu Inacio. Am fost influenţat şi d-aia l-am schimbat. Cel mai regretabil lucru pe care l-am făcut cu antrenori a fost Inacio. Nu trebuia să-l schimb, am avut un director sportiv care... Am greşit. N-am această calitate să nu fiu uşor influenţabil. Cel mai rău îmi pare de Inacio.

Şumudică face el pe lupătatorul, dar fuge imediat. A plecat, am pierdut un meci. Nu l-a dat nimeni afară. Mi-a zis 'Nea Adi, nu mai vin...'. Şi n-a mai venit. M-a mirat ascensiunea lui. Îl felicit pentru ce a făcut la Astra", a povestit Adrian Porumboiu, la TelekomSport.

Basarab Panduru, Mircea Rednic, Gigi Mulţescu, Viorel Hizo, Dorinel Munteanu, Emil Săndoi, Viorel Moldovan, Cristian Dulca, Marius Lăcătuş, Lopez Caro, Augusto Inacio, Marius Şumudică, Gabi Balint şi Liviu Ciobotariu sunt tehnicienii care au antrenat de-a lungul timpului la FC Vaslui.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.