O altă părere: “Se vorbeşte mult despre investiţiile lui Negoiţă, dar Dinamo are unul dintre cele mai bune loturi”. Analiza "câinilor": "unul dintre cei mai buni portari" şi "jucător pe care şi l-ar dori orice echipă din România"

19 nov 2017 3488 afişări Liga 1
O altă părere: “Se vorbeşte mult despre investiţiile lui Negoiţă, dar Dinamo are unul dintre cele mai bune loturi”. Analiza "câinilor": "unul dintre cei mai buni portari" şi "jucător pe care şi l-ar dori orice echipă din România"

Un antrenor îi ia apărarea lui Ionuţ Negoiţă şi crede că lotul creat prin investiţiile acestuia este în primele 3 din ţară. Ionuţ Negoiţă este şi apărat de unii oameni de fotbal, chiar dacă mulţi l-au criticat pentru nivelul investiţiilor de la Dinamo şi îl consideră responsabil de căderea pe care o are echipa

Fostul selecţioner al naţionalei de tineret, Emil Săndoi, spune că lotul lui Dinamo este între primele din ţară. “S-a discutat foarte mult acest subiect, în ultima perioadă. Nu pot să comentez deciziile pe care le ia domnul Negoiţă, dar dacă stăm să ne gândim Dinamo probabil a trecut doar printr-o perioadă mai proastă. E destul de greu să găseşti oameni care să bage bani în fotbal, în ziua de astăzi.

Haideţi să ne gândim: Penedo este unul dintre cei mai buni portari din campionatul nostru, în primii 3, Romera a jucat în campionatul Spaniei, Katsikas, Maric, Nedelcearu, ultimul fiind jucător de echipa naţională de tineret. La mijlocul terenului, Anton este jucător de echipă naţională, care a jucat în Spania. Mahlangu, un jucător bun, Salomao este un jucător pe care şi l-ar dori orice echipă din România, la fel şi Nemec, Hanca este jucător de echipă naţională.

Până la urmă cred că s-a făcut prea multă tevatură pe ce s-a întâmplat la Dinamo. Ce s-a întâmplat la Dinamo? Din punctul meu de vedere are o echipă foarte bună. Are unul dintre cele mai bune loturi din ţară. În primele 3-4, cu siguranţă. Pe Vasile Miriuţă îl respect foarte mult, a avut rezultate foarte bune şi la CFR. Probabil au trecut printr-o perioadă mai proastă”, a spus Emil Săndoi, la Look TV.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.