Pancu îi înţeapă pe stelişti: "Abia aştept să joc cu echipa fără nume" Şi pune sare pe rană: "Sânmărtean o să rupă stadionul la arabi"

4 ian 2015 7269 afişări Liga 1
Pancu îi înţeapă pe stelişti: "Abia aştept să joc cu echipa fără nume" Şi pune sare pe rană: "Sânmărtean o să rupă stadionul la arabi"

Daniel Pancu porneşte în 2015 cu gânduri optimiste privind situaţia echipei sale Rapid. Atacantul în vârstă de 37 de ani şi-a petrecut vacanţa de iarnă acasă la Iaşi, unde şi-a încărcat bateriile pentru cel de-al 10-lea său sezon în tricoul alb-vişiniu.

“Va fi un an interesant pentru noi, cei de la Rapid. Am văzut că a fost instalat domnul Pustai, acum mai aşteptăm să ne vină mai mulţi jucători, pentru că suntem încă puţini. Eu sper ca Daniel Nicuale şi Cristi Săpunaru să ni se alăture pentru că împreună vom fi mai puternici”, a spus Daniel Pancu pentru www.prosport.ro. Pustai e numit doar verbal la Rapid, pentru că nu a semnat contractul, iar prin Giuleşti se vehiculează faptul că Dan Alexa ar putea fi totuşi tehnicianul de anul acesta al "vişiniilor"

“Sănmărtean va rupe stadionul”

Rapid o va întâlni în prima etapă a returului pe campioana Steaua, echipă care se confruntă cu probleme imense privind sigla, fapt pentru care în ultima etapă nu şi-a afişat numele pe tabela de marcaj. “De abia aştept să o întâlnesc pe echipa fără nume! Aşa cum suntem noi, puţini, săraci, cu lanterna roşie în mână, tot îi batem”, a afirmat Pancu.

Fotbalistul refuză să-i mai pronunţe numele Stelei şi a spus că de aici încolo îi va numi pe rivali "echipa fără nume". "Cred că am scăpat, în sfârşit, şi de formularea unicul derby de România. Din ea, a mai rămas doar Dinamo", a mai adăugat fotbalistul.

Rapidistul nu a fost surprins când a auzit că Lucian Sănmărtean a semnat cu Ittihad FC. “Înainte de Sărbători am vorbit cu Lucian şi mi-a spus că pleacă la arabi. Nu ştiam dacă s-a referit la Al Hilal sau la Ittihad. Oricum, fac pariu că acolo în Arabia Saudită se va rupe stadionul la meciurile în care va juca el. Dacă face câteva driblinguri, va fi idol şi acolo”, a mai pecizat Pancu.     

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.