Olăroiu a explicat ce trebuie să facă un antrenor la FCSB pentru a-i face faţă lui Gigi Becali: "V-am spus asta de o mie de ori!"

24 dec 2018 11383 afişări Liga 1
Olăroiu a explicat ce trebuie să facă un antrenor la FCSB pentru a-i face faţă lui Gigi Becali: "V-am spus asta de o mie de ori!"

Cosmin Olăroiu a fost unul dintre antrenorii care au avut rezultate la FCSB, reuşind chiar o calificare în semifinalele fostei Cupe UEFA, actuala Europa League, în ediţia 2006. Extrem de apreciat de către patronul vicecampioanei Ligii 1 Betano, Gigi Becali, el a explicat cum a gestionat relaţia cu omul de afaceri, acesta fiind recunoscut că subminează autoritatea antrenorului, dictând şi schimbările din timpul meciurilor.

”V-am mai spus de 1.000 de ori, am avut o altă relaţie. Eu cu Gigi am avut o relaţie diferită decât orice alt antrenor pe care l-a avut. Şi aici discutăm despre două lucruri diferite. Şi eu am avut probleme, am avut multe discuţii, şi pro, şi contra, dar niciodată nu am ieşit să le fac publice.

Acum, ele sunt prea publice, dar au fost tot timpul discuţii. Au fost nemulţumiri, probabil şi de la el, probabil şi de la mine dar nu am ieşit să spun public niciodată. Noi avem tot timpul tendinţa asta de a denatura şi de a amplifica. Presa trebuie să se vândă şi voi ştiţi cel mai bine ce se caută. De asta şi apar lucrurile astea”, a declarat Cosmin Olăroiu pentru Telekom Sport.

Inclusiv la derby-ul cu CFR, pierdut cu 2-0 de către FCSB, Becali s-a implicat şi a dictat o schimbare: "Aşa e, am cerut o schimbare, cu mult înainte să fie cartonaşul roşu. Să intre Rusescu în locul lui Nedelcu, să jucăm 4-1-4-1. Putea să facă orice, dar să nu îl scoată pe Moruţan, ca să îţi baţi joc de copilul ăla, ca să plângă. A scos doi atacanţi şi a băgat un atacant. Man nu jucase rău. Ca să vedeţi că nu e chiar aşa, că face el, Becali, toate schimbările. Nu se poate schimba nimic".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.