"O să fie greu să-l mai ţinem!". Gică Hagi a vorbit deschis despre plecarea lui Ianis de la Viitorul. Despărţirea e iminentă

12 apr 2019 3424 afişări Liga 1
"O să fie greu să-l mai ţinem!". Gică Hagi a vorbit deschis despre plecarea lui Ianis de la Viitorul. Despărţirea e iminentă

Gică Hagi (54 de ani) a vorbit deschis despre plecarea lui Ianis de la Viitorul. "Regele" a admis că va fi greu ca fiul său să mai rămână în Liga 1 şi de la vară. Mai multe echipe şi-au arătat interesul faţă de fiul lui Gică Hagi, însă până în vară nu se pune problema ca acesta să plece. Considerat de mulţi cel mai mare fotbalist român din toate timpurile, Hagi crede că Ianis poate călca pe urmele lui Răzvan Marin, care s-a transferat recent la Ajax.

"Pe Ianis o să fie foarte greu să-l mai ţinem. Nu ştiu ce va fi. Evident e că va fi foarte greu să-l ţinem", a spus Hagi, întrebat dacă vede posibil un transfer al lui Ianis la Ajax.

Gică Hagi a vizitat Academia lui Ajax la începutul săptămânii. A fost la Amsterdam şi pentru meciul cu Juventus, din sferturile Champions League. "Regele" a fost însoţit la Amsterdam de George Ogăraru, fostul fotbalist al "batavilor", acum oficial al Viitorului.

"Cum s-a dus Marin, poate să ajungă şi altul acolo. Ideea noastră e să scoatem jucători de nivel foarte mare. Cred că muncă a început să se vădă. Ce-i frumos de-acum încolo o să vină. Trebuie doar răbdare. În rest, lucrurile frumoase o să vină încetul cu încetul. O să le vedeţi. Am fost acolo pentru o întâlnire cu şeful centrului, să văd conceptul, să vad ce se întâmplă acolo. Şi pentru meci, desigur", a spus Hagi.

Şi Ianis Hagi a comentat posibilitatea plecării de la Viitorul din vară. Nici Hagi jr. nu ar spune nu unei noi aventuri în străinătate.  "E normal să fie interes după ce am avut evoluţii bune şi foarte bune la echipa de club. Tentaţii sunt. Sunt pregătit să fac următorul pas, să joc din nou în străinătate. Acum voi încerca să iau cea mai bună decizie, dar asta după ce se va termină campionatul", a spus Ianis Hagi.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.