Numai 6's norocoase! Din cele 10 achiziţii ale verii făcute de CFR, mai mult de jumătate sunt în primul unsprezece

4 dec 2011 1771 afişări Liga 1
Numai 6's norocoase! Din cele 10 achiziţii ale verii făcute de CFR, mai mult de jumătate sunt în primul unsprezece Numai 6's norocoase! Din cele 10 achiziţii ale verii făcute de CFR, mai mult de jumătate sunt în primul unsprezece

După 16 etape, doar un fotbalist al lui Costa a bifat toate jocurile din Liga I: Renan. 60 la sută dintre titulari sunt din ultimul mercato

Brazilianul Renan e singurul fotbalist al lui CFR care a jucat toate cele 16 meciuri din Liga I. Sougou bifase şi el 14 jocuri consecutive până la meciul cu Voinţa, când a fost suspendat. Camora are şi el tot 15 prezenţe la CFR.

Jocul CFR-ului nu merge ceas în Liga I, iar şefii au venit cu explicaţia principală. "Echipa încă nu e omogenă!", e de părere Paszkany, idee reiterată după fiecare dintre ultimele trei succese din Liga I: 3-1 cu "U", 1-0 cu Voinţa şi 3-0 cu Mioveniul. Pe ce se bazează Arpi? Simplu. Primul 11 al lui Costa în meciul cu Mioveniul spune multe. Dintre cei 10 jucători aduşi în vară, 6 au fost titulari: Beto, Lionn, Renan, Ronny, Weldon şi Sougou. Mai mult, Renan a stabilit un record pentru acest sezon, brazilianul fiind singurul jucător din lotul lui Costa care a bifat toate minutele din acest sezon în iarbă. Camora l-ar fi egalat dacă nu s-ar fi abonat la cartonaşe la Sibiu, portughezul bifând şi el 15 jocuri în Liga I în acest sezon.

Patru bile negre
Cine nu s-a impus? Lionn, deşi a profitat de absenţa lui Panin şi a marcat spectaculos contra Mioveniului, nu face încă faţă duelului cu veteranul lotului, care aduce eficienţă superioară în jocul de apărare. Până la meciul cu Dinamo, când s-a şi accidentat, Lionn ratase chiar şi banca 6 etape consecutive!
În schimb, portarul Fernandes nu prinde nici lotul, Rui Pedro nu s-a impus şi la iarnă va pleca cel mai probabil, în timp ce Celestino s-a accidentat şi nu mai prinde lotul de la meciul cu Dinamo.

CFR CLUJ ÎN ACEST SEZON
Beto
Panin - Cadu - Diogo - Camora
Peralta/Bastos - Mureşan - Renan
Sougou - Weldon - Ronny

CFR CLUJ SEZONUL TRECUT
N. Claro
Panin - Cadu - Diogo - Rada
Mureşan - Kivuvu
Bastos - Peralta - Nicoară
Buş/Bud

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.