"Nu din cauza discotecilor n-a rezistat la FCSB!" Adevăratul motiv pentru care Golofca a făcut cale întoarsă spre Botoşani, după doar 6 luni petrecute la vicecampioana României

10 ian 2018 8448 afişări Comentează şi tu Liga 1
"Nu din cauza discotecilor n-a rezistat la FCSB!" Adevăratul motiv pentru care Golofca a făcut cale întoarsă spre Botoşani, după doar 6 luni petrecute la vicecampioana României

Valeriu Iftime a dezvăluit adevăratul motiv pentru Cătălin Golofca (27 de ani) a plecat de la FCSB. Fotbalistul acontat în vară de formaţia roş-albastră s-a întors în iarnă la FC Botoşani, după 6 luni nereuşite la vicecampioana României. Iftime spune că Golofca nu a plecat de la FCSB din cauză că a fost în cluburi, ci din alt motiv.

Golofca nu a rupt gura târgului la FCSB, aşa cum sperau oficialii vicecampioanei şi, după numai şase luni, a făcut cale întoarsă spre FC Botoşani. Acum, patronul formaţiei din Moldova, Valeriu Iftime, a dezvăluit discuţiile pe care le-a avut cu fotbalist şi, din ce reiese, nu faptul că a fost în cluburi, cu femei, i-ar fi pus capac mijlocaşului.

Doar opt meciuri a adunat Golofca în Liga 1, în perioada petrecută la FCSB. El a fost împrumutat la FC Botoşani până la finalul sezonului.

”Trebuie să recunosc că am discutat special cu Golofca. Cred mult în potenţialul lui, l-am ajutat să redevină un fotbalist important. A înţeles că a făcut un pas într-o zonă în care nu a reuşit să îşi arate valoarea adevărată. Revenind aici, noi aşteptăm multe de la el. Sunt convins că îl putem pune pe postul care-i convine.

Cătălin mi-a spus cu multe luni în urmă, legat de aceste escapade, că nu e adevărat, că nu a fost şi eu îl cred pe el. Eu nu am cercetat, nu am căutat filme. Dacă oricare dintre noi am avea varianta să mergem într-o discotecă bună în Bucureşti, am face-o. Îl ştiu pe Cătălin, e un băiat serios.

Nu cred că nu a rezistat la FCSB pentru că a fost la discotecă. Cred că la FCSB nu se juca pe potenţialul, pe stilul lui. Putea să stea numai în casă sau numai în bibliotecă. Eu ştiam asta, dar Becali a spus că îl iau pentru că poate îi ajută în cupele europene”
, a spus Iftime, la DigiSport.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.