Noul star al Ligii 1 şi al naţionalei: "E foarte greu să-l marchezi. Îl vedem în stânga, în dreapta, în spatele vârfului, lângă mijlocaşii centrali..."

9 dec 2018 10003 afişări Liga 1
Noul star al Ligii 1 şi al naţionalei: "E foarte greu să-l marchezi. Îl vedem în stânga, în dreapta, în spatele vârfului, lângă mijlocaşii centrali..."

Mirel Rădoi, selecţionerul naţionalei U21, l-a lăudat pe Ianis Hagi, jucător de bază al selecţionatei de tineret ce s-a calificat la EURO 2019 şi totodată titular al celor de la Viitorul. Liga 1 Betano.

"E şi greu să pui om la om la Ianis, care navighează în toate zonele. E foarte greu ca un jucător să-l urmărească. Îl vedem pe Ianis în stânga, îl vedem în dreapta, îl vedem în spatele vârfului, îl vedem şi la nivelul mijlocaşilor centrali.

Sincer, cred nimeni nu se aştepta să aibă progresul acesta atât de mare şi imediat după ceea ce s-a întâmplat la Fiorentina. Eu mă bucur cel mai tare nu doar că pentru noi, la naţionala de tineret a fost decisiv, ci înainte de toate, pentru că am fost acuzat că am nu ştiu ce interes cu Hagi ca eu să îl promovez pe Ianis.

Nu am făcut decât să îi dau ceea ce e al lui, nu puteam să evaluăm un jucător doar după cele cinci etape care trecuseră din Liga 1", a declarat Mirel Rădoi la Telekom Sport.

Ianis Hagi e unul dintre cei mai curatţi jucători din Liga 1, mai multe echipe din străinătate fiind interesate de serviciile sale.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.