Noul proiect fotbalistic de la Mediaș, pe punctul de a fi inaugurat. Cum se va numi clubul și cine este omul care va băga bani încă din Liga 4

Andrei PASCU 20 Jun. 2022, 15:34 Liga 2
Noul proiect fotbalistic de la Mediaș, pe punctul de a fi inaugurat. Cum se va numi clubul și cine este omul care va băga bani încă din Liga 4

Apar tot mai multe informații despre noul proiect fotbalistic de la Mediaș, care va porni din Liga 4 și care vrea să atragă toată masa de suporteri care este acum atașată de Gaz Metan, formație ce riscă dispariția. Eric de Oliveira, fost mijlocaș brazilian, este un om cheie în acest proiect.

Noul proiect fotbalistic de la Mediaș, finanțat de un italian

Tot Eric a oferit detalii despre noua echipă, iar investitorul va fi un italian! Giuliano Hulio (primul de lângă Eric în fotografia principală) are mai multe afaceri în diverse domenii, în construcții dar și în HoReCa. Deține un restaurant cu specific brazilian în Cluj și este o persoană apropiată de Eric de Oliveira.

Brazilianul a postat o poză pe site-urile personale de socializare, iar în descriere este trecut și numele viitoarei echipe care va începe aventura în Liga 4, ACS Mediaș 2022.

Cristian Pustai și Ionuț Buzean, printre cei implicați în noul proiect fotbalistic de la Mediaș

În curând vor fi făcute mai multe precizări, în cadrul unei conferințe de presă, dar în fotografie sunt prezenți și doi oameni importanți în istoria fotbalului din Mediaș, antrenorul Cristian Pustai, care va avea rolul de membru fondator, și Ionuț Buzean, viitor președinte al entității.

Vom aduce fotbalul din Medias unde este locul lui, o echipa curata si sanatoasa

Noi suntem Medias

Va prezint noul investitor al clubului de fotbal ACS MEDIAS 2022, Giuliano Hulio #forza

In curand vom face o conferinta de presa si vom prezenta noul Presedinte si noul investitor

Multe persoane care se asilimează cu Gaz Metan vor face parte din noul proiect”, a anunțat Eric pe site-urile de socializare personale.

Noua echipă din Mediaș va juca tot pe stadionul din oraș

Dintre numele importante din fotbalul românesc care se identifică în anumită măsură cu Gaz Metan Mediaș, la noua echipă vor mai fi implicați și Cristian Pustai, Eugen Pârvulescu, Doru Dudiță, Dorin Roșca și Iosif Biro, care vor fi numiți membri fondatori. Poziția de președinte va fi ocupată de Ionuț Buzean.

Revenind puțin la bugetul de care va dispune noua entitate, banii vor fi mult peste media formațiilor din Liga 4 se pare, urmând a se implica și sponsori destul de importanți, iar acum fiind discuții cu privire la utilizarea Stadionului Municipal Mediaș, cu Transgaz și Primăria Mediaș.

Exclusiv: Noua echipă de fotbal a orașului Mediaș va debuta în Liga 4 în această toamnă!

Din fericire, lucrurile par să se miște destul de repede la Mediaș. Cu un Gaz Metan care mai trăiește doar în amintirile noastre, o nouă echipă apare în orașul de pe Târnava Mare!

Foști jucători și antrenori la Gaz Metan, și-au unit forțele cu speranța că va renaște o nouă echipă în oraș, care pe viitor să poată câștiga palmaresul, numele și culorile actualei echipe. Cu Ionuț Buzean în funcția de președinte și mai mulți membri fondatori, printre care Cristian Pustai, Eric de Oliveira, Eugen Pârvulescu, Doru Dudiță, Dorin Roșca și Iosif Biro, viitorul club va prelua toate grupele de juniori, iar echipa de seniori va fi alcătuită exclusiv din fotaliști crescuți și formați la Mediaș.

După primele discuții avute cu unul dintre membri fondatori, putem confirma că se anunță un proiect solid și interesant. Clubul va fi susținut de sponsori importanți care și-au dat deja acordul de a fi lângă noua echipă. Cu un buget peste ligiile a 4-a și a 3-a, obiectivul principal al clubului este accesul în Liga a 2-a prin promovări succesive în următoarele sezoane. În momentul de față s-au demarat discuții cu Transgaz și Primăria Mediaș în vederea utilizării Stadionului Municipal pentru disputarea meciurilor de pe teren propriu.

Toate detaliile despre această nouă echipă a orașului vor fi dezvăluite în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc după obținerea tuturor aprobărilor necesare înființării acesteia.

Pe această cale dorim să facem publică intenția suporterilor echipei Gaz Metan Mediaș de a susține noua echipă în cazul în care proiectul este unul solid din toate punctele de vedere. Astfel, canalele noastre media pot suferi anumite modificări în ceea ce privește denumirea acestora”, anunțau și fanii Gazului Metan în urmă cu mai puțin de o lună.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jucatorii-under-principala-preocupare-a-momentului-la-poli-iasi-pe-ce-posturi-vor-evolua-cei-doi-jucatori-sub-varsta-impusi-de-regula-frf-19235336

https://liga2.prosport.ro/liga-4/acb-ineu-a-rezolvat-ecuatia-promovarii-in-liga-3-in-ultima-jumatate-de-ora-a-jocului-cu-echipa-satului-danceu-campioana-de-la-mehedinti-a-avut-in-poarta-un-atacant-19235315

https://liga2.prosport.ro/seria-1/statistica-nu-mai-putin-de-42-de-antrenori-au-activat-la-cele-20-de-echipe-din-liga-2-in-sezonul-2021-2022-17-fiind-debutanti-zece-dintre-cluburi-n-au-schimbat-principalul-viito-19235305

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mirko-ivanovski-prezentat-la-petrolul-atacantul-a-lasat-dinamo-la-greu-si-continua-in-liga-1-durata-contractuala-19235309

Andrei PASCU 20 Jun. 2022, 15:34 Liga 2
Pe aceeași temă