Nicolae Badea, atacat frontal de Becali: "Băi, băiatule, nu mai merge contractul ăla. Dă-i foc şi vezi-ţi de treaba ta! Nu mai merge cu «noi suntem urmaşii comuniştilor...»" De unde porneşte supărarea finanţatorului FCSB

8 mar 2017 14651 afişări Liga 1
Nicolae Badea, atacat frontal de Becali: "Băi, băiatule, nu mai merge contractul ăla. Dă-i foc şi vezi-ţi de treaba ta! Nu mai merge cu «noi suntem urmaşii comuniştilor...»" De unde porneşte supărarea finanţatorului FCSB

Arena lui Dinamo, din şoseaua “Ştefan cel Mare”, ar fi trebuit să inte în procesul de modernizare pentru Campionatul European din 2020, alături de stadioanele Ghencea, Arcul de Triumf şi Rapid. Însă totul este blocat de contractul de asociere dintre Clubul Sportiv şi CS Fotbal Club Dinamo, societatea care îi aparţine lui Nicolae Badea, deoarece Comisia Naţională de Investiţii "realizează proiecte de investiţii doar pe terenuri degrevate de sarcini".

Surprinzător, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a sărit în apărarea lui Dinamo şi a „ţării, iar cuvintele îndreptate către Nicolae Badea, fostul acţioanar al „câinilor”, au fost cu adevărat tăioase: „Eu spun cum se va termina. Deşi îl cunosc pe Nicolae Badea, îl stimez, doar că el trebuie să înţeleagă că nu mai merge cum a mers până acum 15-20 de ani, că "noi suntem urmaşii comuniştilor să facem complexe comerciale să câştigăm noi milioane de euro". O să intervină DNA-ul să spună: "Ce contract aţi făcut voi aici?". La modul că dacă nu iau comuniştii lor, să nu ia nimeni. Nu puteţi să ţineţi, voi, în loc ţara. Nu puteţi să ţineţi Dinamo în loc. O să vedeţi că nu se mai poate aşa.

Băi, băiatule, nu mai merge contractul ăla. Dă-i foc şi vezi-ţi de treaba ta. Nu poţi tine tu Dinamo şi tara românească în loc, să nu-i laşi să construiască stadion nou pentru 2020. Nu le mai intră în cap că nu se mai poate? Că s-a schimbat România? O să vezi că nu se mai poate”, a declarat Becali la DigiSport.  

Lucrările de modernizare a stadionului "Ştefan cel Mare" nu au început, iar preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, chiar a luat în calcul să scoată din schemă arena pentru Campionatul European din 2020. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.