Nici măcar de bani nu mai ţine cont! Becali l-a "anihilat" pe cel mai bine plătit fotbalist al FCSB: "Suferă foarte mult!"

24 feb 2019 6285 afişări Liga 1
Nici măcar de bani nu mai ţine cont! Becali l-a "anihilat" pe cel mai bine plătit fotbalist al FCSB: "Suferă foarte mult!"

Adrian Stoian (27 de ani) a fost scos din echipa FCSB de Gigi Becali după doar un singur meci. Egalul cu Dunărea Călăraşi, 1-1 în prima etapă din 2019, a fost de ajuns pentru latifundiarul din Pipera să "evalueze" potenţialul lui Stoian şi l-a trecut pe linie moartă după doar 55 de minute jucate în tricoul roş-albaştrilor.

FCSB l-a transferat pe Adrian Stoian din postura de jucător liber de contract, după ce acesta s-a despărţit de italienii de la Crotone. Acesta a intrat deja în dizgraţia lui Gigi Becali şi, după partida de la Călăraşi, nu a mai prins niciun minut în echipa lui Mihai Teja.

Pavel Badea, preşedintele Craiovei, a vorbit despre situaţia lui Stoian la FCSB. Adrian Stoian e din Craiova şi a tatuată pe braţ stema Universităţii Craiova. "Îmi place Stoian ca jucător, dar sunt trist pentru el, pentru că ştiu că suferă. Şi suferă foarte mult. Este oltean, este mândru şi este orgolios. Cred că merită mai multă încredere din partea celor de la FCSB. Este mare păcat că nu este acasă" , a declarat Pavel Badea, preşedintele Clubului Sportiv U Craiova, pentru Telekom Sport.

"Cum să iei campionatul cu ăla din Italia? Eu habar nu aveam de el. Nici în faţă, în spate, nimic. Nu ai cum să iei campionatul aşa. Eu o să vă spun de ce nu mi-a plăcut Stoian, ca să nu mai zică lumea nu ştiu ce. Noi am luat, şi toată lumea l-a lăudat, un mijlocaş central. Un mijlocaş central care trebuie să verticalizeze, să joace în faţă. Dacă fugi de joc şi pasezi numai în spate ..." , declara Gigi Becali, după egalul dintre Călăraşi şi FCSB.

30.000 de euro câştigă Adrian Stoian la FCSB, fiind cel mai bine plătit fotbalist al roş-albaştrilor.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.