Ne-au luat-o înainte! Un club din Liga 1 i-a propus lui Contra un străin de perspectivă, dar acesta a fost convocat la naţionala ţării sale. Omul adus cu doar 50.000 de euro are deja oferte din străinătate

7 nov 2017 10621 afişări Liga 1
Ne-au luat-o înainte! Un club din Liga 1 i-a propus lui Contra un străin de perspectivă, dar acesta a fost convocat la naţionala ţării sale. Omul adus cu doar 50.000 de euro are deja oferte din străinătate

Naţionala României a ratat de puţin un tânăr jucător de mare perspectivă. La 22 de ani, mijlocaşul Iaşiului, Kamer Qaka, a fost convocat în premieră la naţionala Albaniei, dar cu câteva zile înainte oficialii ieşeni propuseseră naturalizarea jucătorului născut în Kosovo.

„Săptămâna trecută am primit un telefon de la Adrian Mihalcea, secundul lui Cosmin Contra la echipa naţională, şi am fost întrebaţi dacă avem jucători pe care să-i recomandăm pentru a fi urmăriţi de către selecţioner. Noi i-am propus pe Panţîru şi pe Chelaru la naţionala Under 21, Bădic şi Sin pot fi şi ei monitorizaţi, pentru că au avut evoluţii constant bune. De asemenea, i-am propus pentru naturalizare pe doi dintre stranierii noştri, Kamer Qaka şi Jo. Sunt doi jucători tineri, tehnici, cu calitate, care s-au integrat perfect în echipa noastră şi care au avut evoluţii foarte bune până acum. Din păcate, albanezii ne-au luat-o înainte şi l-au convocat pe Qaka la naţională”, a declarat preşedintele executiv al lui CSM Poli Iaşi, Adrian Ambrosie.

Oferte din străinătate pentru mijlocaşul născut în Kosovo

Oficialul clubului ieşean susţine că deja au apărut oferte din străinătate pentru Qaka. Tânărul mijlocaş a semnat în această vară cu CSM Poli un contract pe o perioadă de doi ani şi jumătate, iar cota sa a crescut rapid de la 50.000 de euro la aproximativ jumătate de milion de euro.

„Dacă vom primi o ofertă bună atât pentru club, cât şi pentru jucător, suntem deschişi la discuţii. Deja au apărut câteva oferte pentru Qaka, dar nu-l putem ceda pentru o sumă derizorie”, a mai spus Ambrosie.

Născut pe 11 aprilie 1995, în Kosovo, Qaka a mai evoluat în carieră la formaţiile Valerenga, Raufoss, Honefoss, Sarpsborg şi Kristiansund, toate din Norvegia şi are 19 selecţii la naţionalele de juniori ale statului nordic.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.