N-a glumit. Miriuţă ar fi plecat de la Dinamo dacă nu bătea Chiajna: "Când iau o decizie, nu mă poate întoarce nimeni!". Laude pentru un fotbalist de la FCSB înainte de derby: "Mă uit la meciurile lor doar când joacă el"

13 feb 2018 7115 afişări Comentează şi tu Liga 1
N-a glumit. Miriuţă ar fi plecat de la Dinamo dacă nu bătea Chiajna: "Când iau o decizie, nu mă poate întoarce nimeni!". Laude pentru un fotbalist de la FCSB înainte de derby: "Mă uit la meciurile lor doar când joacă el"

Vasile Miriuţă susţine că nu a glumit şi că ar fi plecat de la Dinamo în cazul în care meciul cu Concordia Chiajna s-ar fi terminat fără victoria "câinilor". Tehnicianul de 49 de ani a vorbit şi despre meciul care urmează, cel cu FCSB, ocazie cu care i-a făcut o declaraţie de dragoste unui rival. Este vorba despre Constantin Budescu.

Dinamo a trăit periculos în meciul cu Chiajna, chiar dacă a condus de trei ori cu două goluri diferenţă. "Câinii" au condus cu 2-0, 3-1 şi 4-2. Miriuţă a spus că a glumit când a spus că, dacă Dinamo învinge FCSB, va face declaraţii în limba maghiară.

"Pe cuvântul meu, dacă nu băteam ieri, plecam. Dacă nu băteam, înseamna că nu merităm să fim în play-off. Când iau o decizie o iau, nu poate întoarce nimeni. Totdeauna, când nu învingi, cine-i de vină? Antrenorul! S-au făcut greşeli, le-am făcut cu toţii. Nu pot spune că portarul sau altul.

Important e că am bătut, suntem cu şanse importante, ne aşteaptă un meci greu cu FCSB. A fost o glumă. Fac conferinţa în limba română, cred că vorbesc destul de bine româneşte. Îi place dânsului să mai arunce câte una, alta. Am vorbit de sârbători, i-am urat sărbători frumoase. Avem o relaţie de respect în primul rând.

De la bucurie la extaz, la supărare. De abia terminam să ne îmbrăţişăm şi mingea era în poartă la noi. Trebuie să fim mai rezervaţi"
, a spus Miriuţă, la DigiSport.

Miriuţă l-a elogiat pe Budescu înainte de derby-ul Dinamo - FCSB: "Eu la meciurile FCSB-ului mă uit când joacă Budescu, când nu joacă nu mă uit. Mă uit la meciul lor de joi pentru că joacă cu noi după", mai spus Miriuţă.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.