Mutu iese la atac şi dă "din casă": "Nu l-am vrut pe Miriuţă. Nu s-a ridicat la valoarea lui Dinamo!"

3 mar 2018 3810 afişări Liga 1
Mutu iese la atac şi dă "din casă": "Nu l-am vrut pe Miriuţă. Nu s-a ridicat la valoarea lui Dinamo!"

Adrian Mutu (39 de ani), managerul sportiv de la FRF, trece la atac după ce a fost acuzat că, împreună cu selecţionerul Cosmin Contra, a pus umărul la dezastrul în care se zbate în prezent Dinamo. "Câinii" au ratat play-off-ul, Miriuţă a fost dat afară, iar acum Mutu spune că, de fapt, nu l-a vrut pe antrenor la Dinamo atunci când a fost adus şi e de părere că tehnicianul din Baia Mare nu s-a ridicat la nivelul cerut în "Ştefan cel Mare".

Imediat după ce Contra a preluat naţionala, omul cu banii de la Dinamo l-a adus antrenor pe Vasile Miriuţă, deşi Adrian Mutu era un susţinător al lui Claudiu Niculescu.

"Am mizat pe o calificare în Europa League, să aducem bani în buget. Valoarea antrenorului Miriuţă nu s-a ridicat la valoarea clubului. Nu pentru că aş avea ceva cu el, dar rezultatele lui Vasile nu erau convingătoare. Nu puteai să aduci un antrenor care nu era în cea mai bună perioadă a lui. Mă dezamăgeşte ce am auzit. 'I-am promis', mi-a spus Negoiţă.  Dacă i-ai promis, nu da vina acum pe Contra şi pe Mutu, că sunt la naţională.

Eu l-am vrut pe Niculescu, după ce Miriuţă nu a avut rezultate, trebuia de ales între Miriuţă şi Niculescu. Negoiţă a decis că e mai bine aşa, un meci am continuat şi cu Miriuţă. Am plecat în secunda trei, trebuia să îmi rezolv lucrurile la federaţie, în felul acesta nu se putea continua. Ideea mea de a conduce un club era alta, ne-am despărţit în relaţii bune cu Negoiţă"
, a declarat Adrian Mutu, la Digi Sport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.