Mutu: "Eu i-am făcut echipa lui Bratu". Antrenorul lui Dinamo l-a "mitraliat" pe "Briliant": "Poate n-a avut timp să vadă asta!"

22 mai 2018 7673 afişări Liga 1
Mutu: "Eu i-am făcut echipa lui Bratu". Antrenorul lui Dinamo l-a "mitraliat" pe "Briliant": "Poate n-a avut timp să vadă asta!"

Adi Mutu (39 de ani) a făcut o afirmaţie îndrăzneaţă înainte de meciul Dinamo - FC Voluntari. "Briliantul" spune că el a făcut echipa "câinilor", pe care acum o antrenează Florin Bratu. Fostul atacant nu a rămas dator şi l-a "mitraliat" pe Mutu, la conferinţă de presă.

"Eu i-am făcut echipa lui Bratu", a afirmat Mutu în urmă cu o zi, la conferinţa de presă de dinaintea meciului. Florin Bratu i-a răspuns "Briliantului" tot la conferinţa de presă, iar contra lui Bratu a fost un destul de tăioasă.

"Probabil că Adi, fiind preocupat cu ceea ce se întâmplă la Voluntari, având această presiune a rezultatelor, a punctelor, probabil că nu şi-a dat seama şi n-a avut timp să vadă că la Dinamo nu mai e aceeaşi echipă pe care o ştia el.

Cu toţii greşim, şi eu mai greşesc câteodată sub influenţa emoţională în diferite situaţii, chiar nu sunt supărat deloc pe declaraţia dată de el. Însă trebuie să ne gândim că eu am găsit aici nişte jucători ca Mihai Popescu, Corbu, Olteanu, Nistor, Daniel Popa, jucători care în trecut nu erau la Dinamo şi care, iată, sub baghetuţa mea au reuşit să crească şi au reuşit să practice un fotbal plăcut, un fotbal ofensiv, să aibă încredere.

Eu ştiu că erau jucători ca şi... Cei despre care vorbeşte Adrian Mutu, Albin, Bokila, Nascimento, Rivaldinho, dar atunci erau jucătorii aceştia pe care i-a adus sau au venit sub mandatul lui de director general, dar acum sunt total schimbate datele problemei"
, a declarat Florin Bratu într-o conferinţă de presă.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.