Mulţescu a "lovit" primul, dar replica lui Edi Iordănescu e la fel de tăioasă! "Nea Gigi M, e suficient dacă reuşiţi să vedeţi asta!"

5 apr 2018 10715 afişări Comentează şi tu Liga 1
Mulţescu a "lovit" primul, dar replica lui Edi Iordănescu e la fel de tăioasă! "Nea Gigi M, e suficient dacă reuşiţi să vedeţi asta!"

Gigi Mulţescu l-a înlocuit pe Edi Iordănescu pe banca Astrei, tehnicianul de 66 de ani anunţând după primul antrenament condus la trupa din Giurgiu că nimeni nu-l regretă pe fiul fostului selecţioner.

 
"Grupul Astra a reprezentat o adevărată familie. Ştiu ce relaţii am dezvoltat şi în ce relaţii am rămas cu băieţii mei, pentru că 90 la sută dintre ei la iniţiativa mea au venit, iar cei 10 la sută pe care i-am găsit acolo, i-am dorit alături de mine. Nu cred că trebuiau să fluture batiste la primul antrenament pentru a demonstra ceva, fiindcă sunt bărbaţi şi sportivi adevăraţi, nu actori.

Aşa că nea Gigi M, nu e important să vedeţi jucători plângând, e suficient dacă reuşiţi să vedeţi măcar că antrenaţi în playoff, o echipă reformată de la 0. Şi cred că asta e suficient. Succes!!", a reacţionat Edi Iordănescu pe reţelele sociale.

Edi Iordănescu a plecat luni de pe banca Astrei, iar locul său a fost luat de către Gigi Mulţescu. Acesta a anunţat că nimeni nu-l regretă pe Iordănescu junior.

Iordănescu junior a ales să rupă contractul cu Astra după ce patronul Ioan Niculae a avut o reacţie vehementă la finalul meciului pierdut cu Viitorul, 0-2. Antrenroul de 39 de ani a ajuns la capătul răbdării, şi jucătorii la fel, după ce omul cu banii de lângă Dunăre a promis o primă pentru calificarea în play-off şi nu s-a ţinut de cuvânt.

Mai mult, Edi Iordănescu şi Dani Coman au venit chiar cu bani de acasă pentru utilităţile echipei. Mulţescu a preluat echipa marţi, 4 aprilie, după ce Edi Iordănescu şi-a luat la revedere de la fotbaliştii cu care a reuşit o performanţă notabilă - calificarea în play-off, deşi în vară au avut loc restructurări masive ale lotului.

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.