MM se "căieşte" şi schimbă discursul faţă de omul alături de care a scris istorie la Urziceni. Motivul pentru care şi-a cerut scuze: "Mirel Rădoi are dreptate, nu se face aşa ceva". Ce a urmat, însă, după ce i-a trimis un mesaj "de pace" lui Dan Petrescu

25 apr 2018 7558 afişări Liga 1
MM se "căieşte" şi schimbă discursul faţă de omul alături de care a scris istorie la Urziceni. Motivul pentru care şi-a cerut scuze: "Mirel Rădoi are dreptate, nu se face aşa ceva". Ce a urmat, însă, după ce i-a trimis un mesaj "de pace" lui Dan Petrescu

Foşti colegi la Unirea Urziceni, unde au scris una dintre cele mai frumoase poveşti din istoria fotbalului românesc, Mihai Stoica şi Dan Petrescu s-au transformat din prieteni în duşmani odată cu implicarea FCSB-ului şi a CFR-ului în lupta oarbă pentru titlul de campioană a Ligii 1. S-au aruncat cuvinte grele într-un război al declaraţiilor, dar MM e primul care face pasul în spate. Recunoaşte că a greşit când "a dat din casă" şi spune că i-a cerut scuze lui Petrescu.

Nervos pe unele declaraţii ale rivalului său, MM a dezvăluit, după un meci în care Petrescu l-a certat violent pe Manea, că SuperDan îşi permitea, la Urziceni, acest timp de comportament doar în faţa jucătorilor fără personalitate. L-a dat exemplu pe Epaminonda Nicu, pe care l-a numit "mut", şi a povestit cum Petrescu nu avea curaj să-i înjure sau să-i ameninţe pe Vasile Maftei şi George Galamaz, doi dintre jucătorii importanţi ai ialomiţenilor. Acum, directorul sportiv de la FCSB vorbeşte frumos despre omul alături de care a stat pe banca Unirii şi regretă declaraţiile date: "Dan Petrescu e creatorul acestei echipe. E un antrenor de calibru, el îşi ţine jucătorii în mână, el îi pune în teren, el face totul. Am lucrat cu el şi ştiu ce spun. Mirel Rădoi are dreptate (n. red - fostul căpitan din Ghencea e de părere că MM a greşit când a oferit publicului detalii din culisele perioadei petrecute la Unirea), nu se dă din casă. Am spus că de ce nu îl înjura şi pe Maftei, la Urziceni. Pentru că l-a înjurat pe Manea, dar la Unirea nu îşi permitea. Îmi pare rău pentru că am spus aceste lucruri, ţineau de bucătăria noastră internă", a spus Stoica, la Digi Sport.

Oficialul roş-albaştrilor a dezvăluit şi că i-a trimis un mesaj lui Petrescu de Paşti, dar apoi a fost nemulţumit de modul în care antrenorul din Gruia a ales să discute despre el: "Da, i-am trimis un mesaj lui Dan Petrescu de Paşti. M-am scuzat pentru că am discutat de el personal. I-am trimis un mesaj de pace şi după aceea văd că el ne atacă personal ... Dan Petrescu spune nişte chestii incredibile. Pe mine mă sperie, chiar mă sperie. Dă nişte declaraţii înfiorătoare, se expune. Nu eu am zis că nu îi pronunţ numele. Asta e cea mai mare jignire, să nu îi pronunţi cuiva numele. Din punctul meu de vedere, conflictul s-a stins. Nu ne-am scris nenorociri, pur şi simplu fiecare şi-a apărat clubul", a mai transmis MM.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.