Miriuţă, amuzat de escapada jucătorilor după victoria cu CSU Craiova: "Eu i-am trimis la McDonalds. Am sărbătorit împreună ziua lui Păun. Dacă nu i-a ţinut vezica, nu e treaba mea". Trei jucători, prinşi în oraş la 4 dimineaţa

4 apr 2017 5524 afişări Liga 1
Miriuţă, amuzat de escapada jucătorilor după victoria cu CSU Craiova: "Eu i-am trimis la McDonalds. Am sărbătorit împreună ziua lui Păun. Dacă nu i-a ţinut vezica, nu e treaba mea". Trei jucători, prinşi în oraş la 4 dimineaţa
  • Trei jucători ai CFR-ului au fost surprinşi la 4 dimineaţa, după victoria cu CSU Craiova, de reporterii spynews.ro, sub influenţa băuturilor alcoolice. Unul dintre ei era Omrani.
  • Miriuţă s-a amuzat de întâmplare şi spune că nu a fost un act de indisciplină.

Trei dintre jucătorii CFR-ului au fost surprinşi de Spy News în dimineaţa de după victoria cu CSU Craiova, 4-1 la Piteşti. Conform sursei citate, cei trei jucători se aflau într-un taxi la 4 dimineaţa, la un fast food tip drive-in, iar unul dintre ei a coborât să urineze, din câte se pare acesta fiind Omrani. Spynews.ro scrie că cei trei erau sub influenţa alcoolului, iar unul dintre jucători a cărui identitate este greu de reperat din filmuleţ a intrat într-un schimb de replici cu alt client al fast-food-ului. “Bă, ce-mi place...Îţi spun eu, ce-mi place...Lucrez trei zile, lucrezi tu o lună. Două milioane jumate”, a spus fotbalistul.

Vasile Miriuţă spune că a văzut filmuleţul, dar că nu va aplica sancţiuni, pentru că nu a fost un act de indisciplină. Antrenorul admite că jucătorii au consumat bere, la cheful organizat cu echipa, în cinstea zilei de naştere a lui Păun şi că tocmai el i-a trimis să mănânce, în acea dimineaţă. “Mi s-a trimis şi mie filmuleţul. A fost o petrecere, am sărbătorit de ziua lui Păun, la restaurant. La unii dintre ei li s-a făcut foame pe dimineaţă şi au mers la McDonalds. Omrani mănâncă doar peşte şi nu aveam de unde să-i dau. L-am trimis să mănânce un McFish. Acum că vezica nu i-a ţinut pe unul sau pe altul eu ce să fac? Am încredere în ei, n-a fost un act de indisciplină. Mai beau o bere, două şi te ia oboseala poate. N-am o problemă să bea o bere cu mine la masă, de ziua unui jucător, după meci. Nu se depăşeşte măsura”, a spus Miriuţă pentru ProSport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.