Marcel Popescu a reacţionat după ce Cornel Dinu l-a catalogat "un prăduitor, cu lacrimi de crocodil, care l-a refuzat pe Balaci": Să ieşim din doliu. Nu mă încurajaţi să spun prostii...Sunt lucruri urâte în viaţă"

26 oct 2018 3687 afişări Liga 1
Marcel Popescu a reacţionat după ce Cornel Dinu l-a catalogat "un prăduitor, cu lacrimi de crocodil, care l-a refuzat pe Balaci": Să ieşim din doliu. Nu mă încurajaţi să spun prostii...Sunt lucruri urâte în viaţă"

Fostul internaţional Ilie Balaci a decedat, duminică, la Craiova, la vârsta de 62 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. După tragedie, Cornel Dinu, l-a atacat pe Marcel Popescu, preşedintele celor de la U Craiova, despre care a spus că a fost cel care nu a vrut ca "Minunea Blondă" să facă parte din structura clubului. Cel din urmă a dat o replică pe acelaşi ton.

"Va veni şi vremea să-i răspund lui Cornel Dinu. Să ieşim din doliul ăsta de o săptămână, nu mă încurajaţi să spun prostii. Puteam eu să-l refuz pe Ilie? Aveam dreptul? Mai ales că voia o echipă de copii şi juniori, nu solicita să fie antrenor la echipa mare, dar repet, ieşim din doliu şi am să revin la subiectul ăsta pentru că sunt lucruri urâte în viaţă.

Însă maniera, limbajul şi chiar atacul la personalitatea lui Ilie... Ilie n-a vorbit niciodată nimic, a tăcut. Şi Dinu vine să spune lucrurile astea? Nu e momentul să-i răspund, să-l lăsăm pe Dinu, pentru că el nu reprezintă nimic pentru Craiova", a zis Marcel Popescu, conform gsp.ro.

Cornel Dinu anunţase că: "Mă doare foarte mult dispariţia lui Ilie şi am aflat o chestie foarte urâtă. Aducem toţi imbecilii să vorbească, iar oamenii adevăraţi nu sunt puşi în valoare. El a vrut să facă o echipă de copii şi juniori la Craiova. Păi, băiatul ăsta care îl plângea cu lacrimi de crocodil, prăduitorul ăsta, Popescu (n.r. Marcel Popescu, preşedinte CSU Craiova), a refuzat să-l aducă pe Ilie! Şi de asta a ales calea exilului. A fost un tip care a ţinut totul în el. Poate învăţăm ceva din această jertfă. Nu ştim să ne punem în valoare elitele, apoi începem cu fel şi fel de lacrimi de crocodil".

"Minunea Blondă" s-a născut la 13 septembrie 1956 şi şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Universitatea Craiova (1973-1984). A mai jucat la FC Olt şi Dinamo şi a îmbrăcat de 65 de ori tricoul echipei naţionale, pentru care a marcat opt goluri. Ca antrenor, Balaci a pregătit mai multe echipe din ţară, zona Golfului şi Africa, alături de care a câştigat multe trofee.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.