Luţu l-a pus pe modul "aşteptare" pe Gigi Becali! Când are de gând să antreneze FCSB

31 mai 2018 2077 afişări Liga 1
Luţu l-a pus pe modul "aşteptare" pe Gigi Becali! Când are de gând să antreneze FCSB

Ionuţ Luţu urmează cursurile Şcolii de Antrenori a FRF şi are nevoie de practică în ligile inferioare şi ca secund în Liga 1 Betano, după care va deveni tehnicianul FCSB-ului, aşa cum îşi doreşte Gigi Becali.

"Îi mulţumesc frumos lui şefu', pentru mine contează foarte mult vorbele pe care le-am auzit. Faptul că are încredere în mine e o motivaţie foarte, foarte mare, numai că nu e cazul să luăm în calcul acum această variantă", a spus Luţu, conform gsp.ro.

Apoi, a continuat: "Eu am antrenat doar la copii şi juniori, sunt încă la cursuri pentru licenţă. Am făcut Licenţa B, apoi Licenţa A şi cred că în ianuarie-februarie 2019 încep Licenţa Pro, care ar dura cam un an. Deci, în primăvara lui 2020 aş putea fi în regulă ca licenţiat. Trebuie să o iau de jos, fiindcă sunt conştient că am nevoie de experienţă. Fie la Liga a 3-a sau a 2-a, chiar secund la Liga 1, dar trebuie undeva să-mi fac ucenicia".

Luţu a anunţat când ar putea fi gata pentru a prelua banca tehnică a FCSB-ului: "Cred că în 3-4 ani. Ştiu că şefu' a zis că m-ar pune direct 'principal', dar eu sunt cu picioarele pe pământ, ştiu că am mult de muncă până acolo. Eu, unul, nu mă grăbesc, dar sper să am şi eu ocazia de a ajunge să antrenez Steaua...Aş sta lângă un om care trăieşte zilnic pentru fotbal, care vorbeşte numai şi numai despre fotbal şi care efectiv trăieşte pentru fotbal şi pentru echipa lui, acest lucru ar înseamna un foarte mare atu pentru mine".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.