LIVE BLOG | FCSB – Gaz Metan 2-1. Victorie cu emoții pentru vicecampioană, într-un meci în care Hațegan a eliminat doi jucători și a acordat 8 cartonașe galbene

Redactor:
Andrei Pal
LIVE BLOG | FCSB - Gaz Metan 2-1. Victorie cu emoții pentru vicecampioană, într-un meci în care Hațegan a eliminat doi jucători și a acordat 8 cartonașe galbene
  • Publicat:
  • Actualizat:

FCSB – Gaz Metan 2-1 (D. Man 42, F. Tănase 53-pen. / Fortes 63)
Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad). Asistenți: Octavian Șovre (Satu Mare) și Adrian Ghinguleac (București)
Stadion: Nicolae Dobrin (Pitești)

â–ºFCSB: Bălgrădean – R. Benzar, Planic, Bălașas, A. Stan – Nedelcus, J. Moraiss (L. Filip 46) – M. Roman (Moruțans 65), D. Man, F. Coman (F. Teixeira 76) – F. Tănase
Rezerve: A. Vlad – Jakolis, Rusescu, D. Benzar
Antrenor: Nicolae Dică

â–ºGaz Metan: Pleșca – V. Crețus, M. Constantins, I. Cristea, Bușu – Fofanas, Luis Aurelios – D. Olaru (R. Trif 82), A. Ivanovs, Ely Fernandes (Chameds 79) – Fortes (Yazalde 82)
Rezerve: Batista – Buziuc, R. Romeo, Diallo
Antrenor: Mihai Teja

â–ºMinutul 90+4: Fluier final. FCSB se impune cu 2-1 și revine la șase puncte în spatele liderului CFR Cluj. Vicecampioana a avut, per total, o prestație modestă. Golurile au venit în perioada în care medieșenii au evoluat în interioritate numerică. Florin Tănase a avut două șanse uriașe pentru a închide meciul, dar a ratat incredibil de fiecare dată. Gaz Metan. rămâne în zona locurilor de playoff, cu 26 de puncte, la cinci lungimi de locul 7, ocupat de Hermannstadt.


â–ºMinutul 90+4: Ocazie mare pentru Gaz Metan! Iulian Cristea a preluat în interiorul careului, a șutat în diagonală, dar mingea s-a scurs milimetric pe lângă bara din dreapta lui Bălgrădean. A fost probabil ultima acțiune a partidei.


â–ºMinutul 84: La meciul din această seară asistă 3245 de spectatori. La Pitești se înregistrau, la ora 20:00, în jur de -2 grade.


â–ºMinutul 80:  Florin Tănase ratează o nouă șansă uriașă. Decarul a profitat de o gafă a lui Marius Constantin, a scăpat singur cu Pleșca, dar l-a luat la țintă pentru portarul Gazului. Mingea s-a scurs pe lângă poartă, spre disperarea lui Dică.


â–ºMinutul 77: Ratare uriașă pentru FCSB. Dennis Man l-a găsit excelent pe Tănase, care a scăpat singur cu Pleșca. Decarul FCSB-ului l-a culcat pe portar, a apelat la un lob, dar mingea a trecut pe lângă poartă. FCSB putea închide meciul, dar Tănase a ratat o șansă imensă.


â–ºMinutul 75: Ely Fernandes a șutat din voleu de la 25 de metri, în forță, dar n-a reușit să cadreze mingea. Balonul s-a dus direct pe centrul porții, iar Bălgrădean a reținut, după care le-a strigat colegilor săi să fie mai calmi.


â–ºMinutul 69: Eliminare! Intrat pe teren de doar trei minute, Olimpiu Moruțan primește direct cartonașul roșu din partea lui Ovidiu Hațegan. Mijlocașul vicecampioanei l-a driblat pe Pleșca, a fost blocat de Marius Constantin în ultimul moment, dar în finalul acțiunii l-a călcat direct pe gleznă pe fundașul oaspeților. Ovidiu Hațegan a fluierat imediat și l-a trimis la cabine pe puștiul adus de la Botoșani.


â–ºMinutul 63: GOOOL Gaz Metan! În zece oameni, oaspeții reduc din diferență, spre nemulțumirea lui Dică. Crețu a centrat la bara a doua, Darius Olaru i-a trimis lui Fortes la 11 metri, iar vârful Gazului a șutat din prima la colțul lung. Balonul s-a scurs în plasa laterală, iar Bălgrădean a urmărit cu privirea cum mingea intră în poartă, probabil surprins de execuția din scurt a lui Fortes.


ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO


â–ºMinutul 62: Gazul a ajuns până în careul vicecampioanei, dar centrarea șutată a lui Darius Olaru a fost respins de Bălașa în afara terenului.


â–ºMinutul 60: Ocazie pentru FCSB. Mihai Roman a căutat să-l învingă pe Pleșca cu un șut violent de la distanță, dar portarul Gazului a respins peste poartă.


ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO


â–ºMinutul 53: GOOOL FCSB! Răzvan Pleșca a ghicit colțul, dar n-a putut para execuția decarului de la FCSB. La acest scor și având în vedere că Gazul evoluează în zece oameni, e destul de clar că vicecampioana va reveni la trei puncte în spatele liderului CFR Cluj.


ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO


â–ºMinutul 52: Penalty pentru FCSB! Marius Constantin la faultat pe Florin Tănase în marginea careului, iar Ovidiu Hațegan a indicat fără vreo ezitare punctul cu var. Tot Florin Tănase va fi cel care va executa.


â–ºMinutul 46: S-a reluat partida de la Pitești. Nicolae Dică l-a scos la pauză pe Junior Morais, care avea cartonaș galben, iar în locul său a intrat Lucian Filip.


â–ºMinutul 45+3: Iulian Cristea și-a încercat norocul de la 23 de metri, însă șutul fundașului central s-a dus mult peste poarta adversă. Pauză la Pitești. Jocul FCSB-ului a fost deblocat după eliminara lui Ivanov.


â–ºMinutul 45: O nouă șansă mare pentru FCSB. Dennis Man a combinat, din nou, cu Mihai Roman, dar de această dată Pleșca a fost la post. Veteranul din poarta Gazului a respins în lateral, însă Florinel Coman a venit în viteză și a reluat pe respingere. Spre norocul oaspeților, execuția șeptarului s-a oprit în plasa laterală.


â–ºMinutul 42: GOOOL FCSB! Dennis Man a realizat un un-doi cu Mihai Roman, după care a șutat din voleu de la 13 metri. Pleșca a rămas pe loc, țintuit pe linia porții, iar șutul lui Man s-a oprit în plasă, fiind expediat la colțul scurt. După ce a fost omul meciului la Iași, Dennis Man reușește din nou să-și pună amprenta pe jocul echipei. Este al șaselea gol marcat de Dennis Man în actuala stagiune a Ligii 1 Betano.


ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO


â–ºMinutul 38: Eliminare! Ivanov a încasat al doilea cartonaș galben după un fault asupra lui Junior Morais. Mijlocașul Gazului l-a călcat pe gleznă pe Morais, dar fără ca intrarea să aibă o intensitate ieșită din comun. Un cartonaș galben ar fi acoperit de regulament, dar Ovidiu Hațegan a acordat aici al doilea cartonaș galben, iar jocul va fi complet dezechilibrat de acum încolo.


ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO


â–ºMinutul 33:  Ely Fernandes a reluat spectaculos, din foarfecă, de la 16 metri. Bălgrădean a plonjat și a reținut în doi timpi balonul.


â–ºMinutul 30: Pus pe gânduri de modul în care joacă elevii săi, Nicolae Dică se gândește la o schimbare cu care să schimbe fața jocului. Gaz Metan a avut cele mai clare ocazii în această seară, la Pitești. Vicecampionii joacă modest, iar băieții lui Mihai Teja par mult mai montați și mai capabili să se impună în ultimul meci al zilei de duminică din Liga 1 Betano. 


ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO


â–ºMinutul 22:  Nedelcu a trimis la bara a doua, însă Răzvan Pleșca și-a calculat foarte bine pașii și a reținut mingea.


â–ºMinutul 20: Carlos Fortes a șutat de la peste 25 de metri, dar Bălgrădean a prins fără probleme.


â–ºMinutul 8: Ocazie importantă pentru Gaz Metan. Fofana a încercat să-l învingă pe Bălgrădean cu un șut din voleu, la colțul scurt, dar „Pufi” a reținut. Oaspeții sunt mai activi în acest debut de partidă.


â–ºMinutul 7: Junior Morais a comis un nou fault, într-un duel aerian cu Darius Olaru, dar nu a văzut al doilea cartonaș galben. Jucătorul gazdelor trebuie să fie extrem de precaut de acum încolo.


â–ºMinutul 3: Primul avertisment al partidei îl vede Junior Morais.


â–ºMinutul 1: A început partida de la Pitești! Nu, nu joacă FC Argeș, dar Arena Națională este închisă. Circa 3.500 de spectatori asistă la meciul din această seară.


ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO


â–º18:50 Avem echipele de start! Nicolae Dică mizează pe Florin Tănase pe post de vârf de atac, în timp ce Raul Rusescu este doar rezervă. Ghonere este suspendat și pentru această etapă. De partea cealaltă, Mihai Teja merge la luptă cu echipa de bază.


FCSB e gata de primul său meci la Pitești, după cele din sezonul 2015/2016. Forțată să se mute din nou după ce Arena Națională a fost închisă pentru remedierea problemelor cu gazonul, vicecampioana și-a ales o nouă casă și a forțat-o pe FC Argeș să-și mute unul dintre meciurile de pe teren propriu. Înaintea meciului direct, cele două echipe se află pe locuri de play-off.

Gaz Metan vine după o un egal pe terenul lui Dinamo, 1-1, în timp ce FCSB vine după o deplasare grea la Iași, încheiată cu un succes cu 2-1. Partidă în care, pe lângă Dennis Man care a marcat și a obținut penalty-ul din care FCSB a câștigat în Copou, s-a mai remarcat și Florinel Coman, dar printr-un lucru negativ. „Mbappe” l-a înjurat pe Lucian Filip pentru că acesta i-a reproșat o execuție greșită din lovitură liberă, iar Gigi Becali l-a criticat imediat după partidă.

„Nu că îl critic pe Coman, eu doar constat. Despre fair-play vorbim. Ă‚știa nu ajung niciodată fotbaliști. Eu doar îi spun că mentalitatea asta nu e de fotbalist. Nu o să ajungă fotbalist Mai mult figurile de el! Băi, Mbappe-ule! M-a păcălit Gică, că eu nici nu știam cine e Mbappe”, a spus Becali.

Patronul a criticat și evoluția lui Coman cu Poli Iași: „El nu mai crește. Nu doar că nu crește, e și-n regres! Nu mai driblează, nu mai face nici ce făcea la Viitorul. Are 14.000 salariu, poate asta e cauza, să fie o suficiență a lui. Nu-mi explic ce altceva se întâmplă”.

De altfel, Becali a fost categoric. Finanțatorul spune că, dacă ar fi după el, Coman nu ar mai juca în primul 11 la FCSB. „El crede că echipele mari au deja un 11. Băi, tată, dacă eu fac un 11 acum, nu intri tu niciodată! Doar că noi te forțăm, că am dat 3 milioane pe tine. Că l-aș pune pe Teixeira pe stânga și nu mai intri niciodată. Noi vrem să facem și bani”, a explicat Becali.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Mama studentei ucise în Timișoara a cedat când și-a văzut fiica în sicriu: „Este ținută doar pe perfuzii și hrănită cu lingura
Mama studentei ucise în Timișoara a cedat când și-a văzut fiica în sicriu: „Este ținută doar pe perfuzii și hrănită…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Bulă către profă: Dacă vă aduc un buchet de flori, mă treceți și pe mine!
BANCUL ZILEI. Bulă către profă: Dacă vă aduc un buchet de flori, mă treceți și pe mine!
Se jucau
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după încăierarea din sala de clasă
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: Nu mă simt vinovat!
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: Nu mă…
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu cancer
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu cancer
Halep NU SCAPĂ! Cutremur la ITIA: A venit timpul
Halep NU SCAPĂ! Cutremur la ITIA: A venit timpul
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care s-a gândit familia
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care s-a gândit familia
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Care e, de fapt, viteza minimă de deplasare în localitate? Poți lua amendă pentru așa ceva?
Care e, de fapt, viteza minimă de deplasare în localitate? Poți lua amendă pentru așa ceva?
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură îngrijise, de fapt
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură…