Dinamo - Steaua 1-3. 11 meciuri consecutive fără victorie a lui Dinamo în faţa Stelei. Senzaţionalul Stanciu a reuşit a doua dublă în trei etape. Steliştii, din nou la două puncte de liderul ASA Târgu Mureş

4 mai 2015 25620 afişări Comentează şi tu Liga 1
Dinamo - Steaua 1-3. 11 meciuri consecutive fără victorie a lui Dinamo în faţa Stelei. Senzaţionalul Stanciu a reuşit a doua dublă în trei etape. Steliştii, din nou la două puncte de liderul ASA Târgu Mureş

Dinamo - Steaua. Episodul 158. O nouă dezamăgire pentru Dinamo, care a cedat cu 3-1 în faţa Stelei, după un joc excelent al lui Nicuşor Stanciu, care a reuşit a doua dublă din ultimele opt zile. Steaua e din nou la două puncte de ASA Târgu Mureş, cu patru etape rămase de disputat


 • Dinamo - Steaua 1-3 (Elhamed 90+15 / Stanciu 76 - pen. şi 78, Prepeliţă 90+22 - pen.)
   
 • Dinamo: T. Marc - Bărboianu, A. Marc, Bunoza, S. Filip - M. Cristescu (Bilinski 82), Nedelcearu, Alexe - C. Matei (Rotariu 90+3), M. Niculae, V. Lazăr (Elhamed 73).
   
 • Steaua: Arlauskis - Râpă, Varela, Toşca, Guilherme - Prepeliţă, Breeveld (Filip 90+12) - Popa (Ţucudean 86), Stanciu (Iancu 90+6), Tănase (cpt) - Chipciu.

23:30 Sunt Adi Costeiu şi vă mulţumesc pentru atenţie. Vă las cu imaginea serii...


23:25 Ce concluzii se pot desprinde după acest meci?

 • În primul rând, Steaua a redescoperit un jucător excelent în Nicuşor Stanciu. Mijlocaşul Stelei a marcat patru goluri în ultimele trei etape şi are marele merit să aibă sângele să tragă de la 11 metri într-un meci cu asemenea presiune, după ce steliştii au ratat numeroase lovituri de la 11 metri
   
 • Elhamed e marele câştig al lui Dinamo. E precis la mijlocul terenului şi vine deseori în careu, marcând de două ori în ultimele trei etape pentru ”câini”. Surprinzător, a venit ca fundaş dreapta, dar joacă mijlocaş central, iar netitularizarea lui e o eroare a lui Stoican
   
 • Chipciu, Popa şi Tănase au fost din nou submediocri, iar Steaua suferă în continuare la mijlocul terenului. Noroc că programul este mai uşor decât cel al lui ASA Târgu Mureş.
   
 • Dinamo a ajuns la 11 meciuri la rând fără victorie în faţa Stelei şi nu se întrezăreşte şansa unui succes pe termen scurt.

23:21 Steaua e la al 11-lea meci consecutiv fără eşec în faţa lui Dinamo, care n-a mai câştigat de patru ani şi o săptămână în faţa marii rivale. Înainte de meci am spus că se termină 2-1 şi am fost la o singură fază de acest pronostic! Doar că Steaua a părut, totuşi, vulnerabilă pe final, a pierdut mijlocul în momente-cheie şi s-ar fi putut vedea egalată. A fost 3-1, până la urmă, iar Steaua e acum la două puncte de ASA Târgu Mureş.


23:19 GOOOOL STEAUA! (PREPELIŢĂ 90+22 - PEN.). Prepeliţă şutează tare, pe centru, şi marchează. 3-1, iar meciul se termină cu victoria Stelei, care se apropie la 2 puncte de liderul ASA Târgu Mureş.


23:16 PENALTY PENTRU STEAUA!!! Ţucudean scapă singur cu Marc, dar Bunoza îl ajunge şi îl faultează!


23:15 Câinii speră! Impulsionată de Marius Niculae, Dinamo începe să atace în valuri, iar Steaua a pierdut mijlocul terenului, e o echipă dezlânată! Total surprinzător!


23:12 GOOOOOL DINAMO!!! (ELHAMED 90+15). Dinamo are şanse! Elhamed, poate cel mai bun jucător al lui Dinamo din acest retur, ajunge în careu şi marchează cu un şut pe lângă Arlauskis!


23:03 Stanciu iese, lăsându-i locul lui Iancu! Dacă Steaua va câştiga titlul în acest sezon, un mare, mare merit îl are Stanciu. Aceste ”duble”, cu ”U” Cluj şi Dinamo vor fi extrem de importante la finalul sezonului.


23:00 20 de minute de prelungire, iar Ţucudean se aruncă precum o balenă eşuată, în încercarea de a reuşi o foarfecă spectaculoasă. Sfatul nostru? Mai întâi să marcheze din faze clare şi apoi să apeleze la floricele...


22:56 BARĂ DINAMO! Elhamed trebuia să fie titular, dar Stoican l-a ţinut pe bancă! Păcat. Israelianul are cea mai mare ocazie a lui Dinamo, bară, după o lovitură de cap excelentă. E minutul 88, dar se vor dicta cel puţin 20 de minute de prelungire. Însă fanii dinamovişti pleacă de pe stadion deja!


22:52 Ocazie mare pentru Dinamo! Niculae se demarcă excelent de lângă Varela, dar reia mult peste poartă, cu latul, din poziţie ideală. Parcă atacantul lui Dinamo nu e în zi de gol. La Steaua intră Ţucudean în locul lui Adi Popa.


22:46 GOOOOOL STEAUA!!!! (STANCIU 78). Suspendat pentru meciul cu ASA Târgu Mureş, din cauza cumulului de cartonaşe galbene, Nicuşor Stanciu decide acest derby. La doar două minute după ce a marcat din penalty, Stanciu a reuşit încă un gol superb, şutând de la 16 metri, plasat, în colţul porţii lui Marc. Este a doua ”dublă” în trei etape, după cea reuşită cu Universitatea Cluj, în victoria cu 3-0!


22:44 GOOOOL STEAUA!!! (STANCIU 76 - pen.). Stanciu, cel care a obţinut penalty-ul, execută perfect, Marc e trimis în celălalt colţ, iar Steaua marchează la primul şut pe poartă!


22:42 PENALTY PENTRU STEAUA! Stanciu pătrunde excelent, e împins de Bărboianu, iar Balaj acordă corect penalty. Vedem mai jos cum Bărboianu împrumută un procedeu din lupte libere pentru a-l bloca pe stelist, care era oricum blocat de un coechipier.


22:39 Costin Ştucan dixit: ”Cea mai spectaculoasă fază a meciului de până acum s-a petrecut în afara jocului. Niculae, în ofsaid semnalizat, a deviat un şut, mingea s-a dus în bară, Niculae a reluat, dar Arlauskis a scos incredibil în faţă, Matei a preluat, iar Arlauskis l-a doborât. Penalty, dacă nu ar fi fost ofsaid!”


22:36 A durat cam 20 de minute până s-a reluat partida, iar ritmul e deja mai bun. Dinamoviştii sunt mai încrezători şi se aruncă în atac, în timp ce Steaua pare paralizată după momentele de întrerupere. 


22:30 Au trecut vreo 10 minute, Arlauskis se întoarce în poartă, iar meciul poate reîncepe. Lituanianul a fost convins cu greu, dar a revenit.


22:25 Ce au de câştigat fanii dinamovişti? Probabil chiar nimic! Steaua nu juca foarte bine, aşa că nu aveau ce să ”rupă”. Se distrează, dar spectatorii neutri au de pierdut. Poate chiar şi steliştii, care au mare, dar mare nevoie de victorie!


22:19 MECIUL E ÎNTRERUPT! Arlauskis e lovit de o petardă din tribune şi fuge imediat la vestiare. Balaj opreşte jocul, steliştii merg la vestiare, dinamoviştii sunt la gura vestiarului. Marius Niculae, căpitanul lui Dinamo, merge să îi liniştească pe suporteri. După o invitaţie la lucruri păcătoase la adresa Stelei, căpitanul lui Dinamo încearcă să discute cu galeria.
22:17 Dinamoviştii nu se calmează nicio secundă, iar Arlauskis a fost lovit de un obiect din tribune. Dănciulescu încearcă să-i calmeze pe fanii câinilor, iar meciul se va relua după o pauză de peste cinci minute.


22:16 Giani, like a boss. Fostul fundaş al lui Dinamo şi-a aprins un trabuc în loja de pe Arena Naţională, deşi, teoretic, nu are voie să fumeze pe stadonul bucureştean.


22:15 După 20 de secunde ale reprizei secunde, meciul e întrerupt. Fanii lui Arlauskis aruncă cu torţe în direcţia portarului stelist, iar lituanianul e destul de nervos. Goalkeeperul Stelei are deja un galben, după o altercaţie în prima repriză cu Nedelcearu.


22:12 SE REIA REPRIZA SECUNDĂ. DINAMO - STEAUA 0-0. Poate vom avea parte de mai mult fotbal în repriza a doua....


22:07 Costin Ştucan a făcut o analiză sumară a primei reprize. Puteţi comunica cu el pe Facebook, unde va analiza şi partea secundă.

Analiza primei reprize, făcută de Costin Ştucan, care vă aşteaptă acum pe Facebook pentru comentariul părţii a doua....

Posted by PRO SPORT on Sunday, 3 May 2015

21:59 Ce s-a întâmplat în prima repriză?

 • Aproape nimic! Steaua a fost insipidă, inodoră şi incoloră, fără să pună în pericol defensiva adversă prin faze bine create. Lipseşte în continuare mijlocaşul care să facă lumină acolo unde trebuie, n-am văzut nici măcar un ”key pass” pentru oamenii din ofensivă.
   
 • Dinamo stă bine în teren, pe două-trei linii, încercând să blocheze cât mai bine atacurile Stelei. Ei bine, steliştii, care nu au avut şut pe poartă în acest meci, n-au găsit spaţiile necesare şi nu au avut nici omul care să facă diferenţa
   
 • Ce se poate întâmpla în partea secundă? Probabil că Steaua trebuie să rişte mai mult. Egalul nu o ajută cu nimic.

21:54 FINAL DE REPRIZĂ. DINAMO - STEAUA 0-0. Râpă, Toşca sau Tănase. Gafe peste gafe în defensiva Stelei, doar că Lazăr e probabil, mai slab în acest moment decât ei şi trage direct în Arlauskis. Se termină 0-0, după o repriză submediocră, în care Dinamo a tras de două ori pe poartă, iar Steaua nici măcar o singură dată!


21:47 O primă greşeală a asistentului Cerei din Cluj, care semnalizează ofsaid la această fază. Degeaba însă! Chipciu nu reuşeşte să ajungă la balon, iar Marc ieşise să degajeze. 


21:45 Spuneam, într-un material scris înainte de acest derby, că Steaua trebuie să îşi îmbunătăţească jocul. Trei lucruri erau în capul listei: un Ţucudean mai eficient, o formă mai bună a tridentului ofensiv din spatele vârfului şi un jucător care să regizeze jocul de la mijlocul terenului. Credeţi că Gâlcă a putut face minuni în câteva zile? Nici gând. Aceleaşi probleme ale Stelei, acelaşi joc previzibil şi lent. Iar adversar îi e Dinamo, o echipă care a făcut un meci groaznic în urmă cu două etape, cu CFR Cluj.


21:40 Dacă pe teren nu face absolut nimic, Adi Popa este un actor desăvârşit. Simulează duritatea loviturii la fiecare fault pe care îl scoate. Meci de meci. Absolut meci de meci! Şi forma sa slabă este un motiv pentru care Steaua a jucat atât de slab în acest retur.


21:39 Un mesaj simpatic din partea fanilor dinamovişti, care stau la tribună în acest meci.


21:36 Colegul Cristian Scutariu nu e un fan al lui Alex Chipciu, iar motivul e clar. Stelistul pare să fie într-o vrie din care nu mai poate să iasă. Nu se poate explica, altfel, acest şut cu totul şi cu totul mizerabil încercat de şeptar, care a fost unul dintre cele mai slabe ale sale din acest campionat.


21:31 Faţa lui Keşeru cam spune totul, nu? :) Are 12 goluri în tur, iar Popa, Chipciu şi Tănase, care au jucat cel puţin 25 de meciuri în plus, au tot atâtea goluri...


21:27 O mică greşeală s-a strecurat pe foaia de joc, Niţă e rezerva de portar a Stelei, nu Cojocaru. Dar ceea ce ar trebui să îi supere pe fanii stelişti e că echipa favorită nu a tras decât de două ori la poartă în primele 21 de minute, niciodată periculos! Este o dominare sterilă, de parcă jucătorii nu-şi doresc mai mult. 


21:22 Dinamoviştii sunt masaţi pe trei linii în doar 20 de metri. Câinii au cedat deja mijlocul terenului şi încearcă să absoarbă presiunea Stelei. Astfel vine şi prima şansă a Stelei, după ce Stanciu şutează pe lângă din doar 12 metri.


21:20 Analizând meciul cu ASA Târgu Mureş, am observat că Râpă şi Guilherme, cei doi fundaşi laterali ai Stelei, stau mult în jumătatea adversă. Se întâmplă acest lucru şi în meciul cu Dinamo, când Prepeliţă pendulează între mijloc şi defensivă pentru a începe construcţia. La o scară mai mică, practic, Prepe e Busquets. :)


21:16 În afara şutului slab al lui Matei, ocaziile nu au apărut. Iar problemele de la Steaua încep să devină cronice. Steliştii au probleme să dizloce apărarea adversă. E drept, morişca de pase merge în continuare, dar nici Breeveld, nici Prepeliţă nu reuşesc să găsească acea pasă decisivă care să schimbe ceva în defensiva lui Dinamo. E clar că Stoican a mers pe aceeaşi tactică a lui ASA Târgu Mureş din repriza secundă a meciului cu Steaua, încercând să profite de viteza lui Matei şi Lazăr pe contraatacuri tăioase.


21:12 Pressing destul de avansat al Stelei, care încearcă să o înghesuie pe Dinamo în propria treime. Dar câinii ies bine şi au o şansă bună, după ce Balaj dă o lovitură liberă de la 20 de metri! Cosmin Matei trage, însă, foarte prost, la 5 metri peste poartă. Şi te întrebi de ce Dinamo n-are rezultate... Era o poziţie senzaţională!
21:07 Şapte minute a fost întârziat meciul, dar Balaj a fluierat startul partidei! Adi Popa greşeşte prima centrare în secunda 24. :) E mult, mult fum, din cauza acoperişului care a fost tras, iar fumul se dispersează greu.


21:03 Moment spectaculos în tribune, cu torţe şi petarde care explodează puternic. Balaj amână startul partidei din acest motiv.

 


21:00 Cele două echipe intră pe teren. Aşteptăm să vedem ce surprize pregătesc şi fanii dinamovişti. Steaua va juca în galben, echipamentul de deplasare, Dinamo e în tradiţionalul alb-roşu. S-a tras şi acoperişul Arenei Naţionale, iar câinii din tribune sunt în mare formă. Steaua pierde prin neprezentare meciul din tribune.


19:55 Frumos! După o ploaie torenţială, a ieşit şi un pic de soare. Şi un curcubeu frumos! Condiţii excelente pentru meci, să sperăm că ne aşteaptă şi un fotbal frumos.


20:50 Nick Ames, colaborator la The Guardian, ESPN sau The Blizzard este la meci şi e surprins că foarte puţini fani ai Stelei au venit la meciul din această seară. Ştim cu toţii de ce, problema cu marca a cântărit extrem de greu în acest sezon.


20:48 Vă aşteptăm şi pe Facebook, acolo unde Costin Ştucan va discuta cu voi despre acest meci. Să fiţi cuminţi! :)

Dinamo – Steaua, meciul care poate ţine sau scoate echipa lui Gâlcă din meciul pentru titlu, este comentat pe Facebook...

Posted by PRO SPORT on Sunday, 3 May 2015

20:31 Opt victorii pentru Steaua şi două egaluri s-au înregistrat în ultimele 10 derby-uri, ultima victorie a lui Dinamo venind în Ghencea, pe 25 aprilie 2011, la o zi după Paşte, când Gabi Torje a marcat cu capul, după un corner din banda dreaptă


20:25 Caut fete/băieţi care vor să asiste la meci duminica asta Dinamo – Steaua, pe Naţional Arena, intrarea la ora 17, meciul începe la 21... e doar de stat, nimic altceva. Plata este 70 ron. Dacă sunteţi interesaţi lăsaţi-mi nr. de tel pe privat”, a fost mesajul care a circulat pe internet în ultima perioadă. Voi cine credeţi că l-a postat? Dinamoviştii, care sunt gazde? Sau steliştii care nu vor avea galerie la meci? Mai multe informaţii în articolul de aici


20:15 Arlauskis iese la încălzire, iar războiul psihologic începe deja. Lituanianul a fost fluierat de fanii câinilor, iar acesta le-a arătat urechea, provocându-i. :) Va fi o atmosferă frumoasă, cu siguranţă.


20:01 Aşa cum am anunţat anterior, Dinamo se va aşeza într-un modul 4-3-3, probabil că Nedelcearu şi Cristescu vor coborî des în apărare pentru a da o mână de ajutor, în condiţiile în care Steaua probabil că va ataca.


19:47 Cele două autocare sunt ”prietene” înaintea startului partidei. Vedem din nou modul în care a fost ”vandalizat” autocarul Stelei, căruia i-a fost înlăturată vechea stemă, înlocuită cu cea nouă pe lateral şi cu un autocolant alb, mare, pe spate.


19:40 ECHIPA DE START A LUI DINAMO!

Stoican schimbă şi el, iar marea surpriză e apariţia lui Nedelcearu. Dar nu în compartimentul defensiv, ci ca mijlocaş central, un pivot în jurul căruia vor gravita interii Cristescu şi Alexe. În faţă, Marius Niculae va fi susţinut de Matei şi Lazăr.

Dinamo: T. Marc - Bărboianu, A. Marc, Bunoza, S. Filip - M. Cristescu, Nedelcearu, Alexe - C. Matei, M. Niculae, V. Lazăr.
Rezerve: Naumovski – Elhamed, Grozav, D. Rotariu, Bilinski, Fai, Gavrilă.


19:35 ECHIPA DE START A STELEI!

O mică surpriză a lui Gâlcă înaintea meciului cu Dinamo. Multă lume s-a întrebat de ce antrenorul Stelei insistă cu Ţucudean în avanposturi, iar acum Gâlcă a mutat! Fostul dinamovist e rezervă, iar în atac apare Chipciu, susţinut de Popa, Stanciu şi Tănase. Bourceanu, titular cu ASA, e şi el înlocuit cu Breeveldn, în rest echipa arată la fel ca miercuri

Steaua: Arlauskis - Rapa, Varela, Tosca, Guilherme - Prepelita, Breeveld - Popa, Stanciu, Tanase (cpt) - Chipciu.
Rezerve: Nita - Luchin, Filip, Iancu, Tucudean, Bourceanu, Enceanu.

Ros-albastrii vor evolua în aceasta in Derby (21:00 - National Arena), o partida a orgoliilor, cu speranţa unei victorii...

Posted by FC Steaua Bucuresti on Sunday, 3 May 2015

19:26 12 goluri a marcat Claudiu Keşeru în turul de campionat pentru Steaua, adică exact cât au marcat împreună Chipciu, Adi Popa şi Cristi Tănase în acest sezon. Acum joacă în Qatar, dar după ce a marcat ieri în Cupa Emirului, în meciul cu Al Shahaniya, a venit în România pentru a viziona derby-ul pe viu. Din păcate pentru atacantul român, Al Gharafa a pierdut cu 7-6, după penalty-uri, meciul de ieri.

N-am putut rezista, m-am urcat în primul avion spre Bucureşti şi vin să-mi susţin foştii colegi în partida cu Dinamo. Am mai venit odată cu noroc. O să ne bucurăm împreună la finalul meciului.

Posted by Claudiu Keşerü on Sunday, 3 May 2015

19:20 Colegul meu Matei Udrea a realizat un grafic extrem de interesant şi concis în ceea ce priveşte istoricul derby-urilor dintre Dinamo şi Steaua. Este puţin cam lung, dar dacă aveţi răbdare veţi afla lucruri extrem de interesante.


19:11 În turul de campionat, Steaua a câştigat cu 3-0, graţie golurilor lui Szukala, Papp şi Keşeru. Niciunul dintre marcatorii din tur nu va fi pe teren azi! Szukala şi Keşeru joacă acum în Arabia Saudită, respectiv Qatar, în timp ce Papp e accidentat şi nu va mai juca în acest final de campionat.


19:06 Vedem că ploaia şi-a intrat în drepturi şi spre Arena Naţională, iar puţinii fani care au venit deja la meci s-au refugiat în pub-urile din zonă. Aşa cum e frumos, pe o rază de câţiva kilometri nu se mai vinde acolo. Spun câţiva kilometri pentru că, de exemplu, la finala Cupei de anul trecut, în zona Piaţa Iancului suporterii nu puteau să cumpere nici măcar o bere!


19:03 Din redacţie, vremea nu pare propice pentru fotbal. OK, acoperişul probabil va fi tras, sunt peste 7 grade Celsius, deci condiţiile sunt îndeplinite, dar am văzut în meciurile trecute că ploaia se infiltrează uşor în stadionul de 200 de milioane de euro.


19:00 Bună seara! Au mai rămas doar două ore până la startul meciului dintre Dinamo şi Steaua, iar noi începem LIVE BLOG-ul dedicat acestui meci. Sund Adi Costeiu, colegul Florin Marian e la meci, iar noi vom comenta împreună ce se întâmplă pe Arena Naţională.


Dinamo conduce în istoria meciurilor directe din campionat. 45 de victorii le-au revenit "câinilor", cu 5 mai multe decât trupa din Ghencea.

Chiar dacă îi consideră în acest moment pe mureşeni drept favoriţi la titlu, Costel Gâlcă speră ca Steaua să câştige toate partidele din ultimele cinci etape, iar echipa din Mureş să facă paşi greşiţi din cauza presiunii care apasă asupra echipei de pe primul loc.

"Cred că presiunea acum va fi pentru ASA Târgu Mureş, ea este favorită, am şi spus-o. Dar v-am spus, o să câştigăm toate meciurile şi să vedem ce face ASA-ul, presiunea va fi pentru ei", a spus Costel Gâlcă înaintea derby-ului.

De partea cealaltă, galeria ”câinilor” va fi alături de echipa lui Stoican, chiar dacă rezultatele din acest retur au lăsat de dorit. Ultraşii din Ştefan cel Mare au anunţat că au pregătit o nouă coregrafie impresionantă, iar antrenorul lui Dinamo speră ca jucătorii să se ridice la nivelul fanilor.

"Sunt convins că atacanţii mei vor marca un gol mai mult decât adversarul, că mijlocaşii vor câştiga duelurile cu adversarii şi că fundaşii nu le vor da spaţii adversarilor. Mai sunt sigur că portarul va face un meci extraordinar şi că jucătorii care intră pe parcurs, şi ţin foarte mult la asta, vor face diferenţa. Este cel mai important meci al sezonului pentru noi. Clar, vom vedea două echipe extrem de determinate. Sunt convins că despre suporterii noştri se va scrie laudativ mult timp după meci pentru atmosfera pe care o vor crea, dar îmi doresc să se scrie şi despre echipă, de jocul ei şi să echilibrăm astfel balanţa între jucători şi galerie", a declarat Stoican la conferinţa de presă de dinaintea derby-ului.

Ioan Andone e ultimul dinamovist care a învins Steaua în derby

Steaua e neînvinsă în derby-urile cu Dinamo de 4 ani şi jumătate. Mai exact, de la jocul din campionat disputat pe 17 octombrie 2010, pe arena din Şoseaua "Ştefan cel Mare", când scorul a fost de 2-1 pentru gazde. Adrian Cristea şi Marius Niculae au adus victoria „câinilor” datorită a două lovituri de la 11 metri, în timp ce pentru stelişti a înscris Bogdan Stancu. Ioan Andone pregătea atunci Dinamo, în timp ce prietenul său, Marius Lăcătuş, stătea pe banca „roş-albaştrilor”. Campionatul a fost câştigat în acel sezon de Oţelul Galaţi.

Steliştii au pierdut ultimele trei partide disputate pe Arena Naţională din postura de echipă gazdă în faţa celor de la Petrolul, Oţelul şi ASA Tg. Mureş. De această dată vor juca din postura de echipă oaspete, pe o arenă în care Dinamo nu a reuşit să câştige vreodată în faţa Stelei. Zece dueluri s-au scurs de la ultima victorie dinamovistă în derby.

Echipele probabile:

 • Dinamo: T. Marc - Bărboianu, A. Marc, Bunoza, St. Filip - Elhamed, Cristescu - C. Matei, M, Niculae, Alexe - Bilinski
 •  
 • Steaua: Arlauskis - Râpă, Varela, Toşca, Guilherme - Prepeliţă, Breeveld - Ad. Popa I, Chipciu, Tănase - Iancu (Ţucudean)
Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.