LIVE BLOG | CS U Craiova – Viitorul 0-1. Emoții mari trăite de Hagi la Pitești! Florinel Coman aduce trei puncte uriașe și „Regele” depinde doar de el în ultima etapă. Oltenii au avut un gol anulat și trei ocazii mari

LIVE BLOG | CS U Craiova - Viitorul 0-1. Emoții mari trăite de Hagi la Pitești! Florinel Coman aduce trei puncte uriașe și
  • Publicat:
  • Actualizat:

CS U Craiova – Viitorul 0-1 (Coman 51)

Echipele de start:

  • CS U Craiova: Andrei Vlad – Dimitrov, Screciu, Dumitraș, Bucurică – Robert Petre, Zlatinski, Gustavo – Jazvic, Alexandru Popescu, Bancu
  • Rezerve: Calancea, Vlădoiu, Kelic, Bîrzan, Fajic, Măzărache, Ivan
  • Viitorul: Rîmniceanu – Benzar, Țîru, Boli, Ganea – Vînă, N. Roșu, Casap – Chițu, Țucudean, Coman
  • Rezerve: Buzbuchi, Mladen, Băluță, Cicăldău, Andrei Ciobanu, Iancu, Morar 


23:09 FINAL! CS U CRAIOVA – VIITORUL 0-1, iar Hagi revine pe primul loc în play-off, devansând FCSB și liderul provizoriu Dinamo. Florinel Coman a înscris singurul gol al meciului, în minutul 51, după câteva ratări uriașe ale lui Chițu și Țucudean. De cealaltă parte, Mulțescu a început cu 6 rezerve meciul de la Pitești și nu a putut ține pasul cu Viitorul. 


23:01 Momente de furie ale oltenilor, care contestă decizia lui Hațegan de a opri meciul pentru Romario Benzar, rămas întins pe teren. Fundașul dreapta a respins mingea cu capul și s-a pus pe teren, Buzbuchi venindu-i imediat în ajutor. În cele din urmă, fundașul s-a ridicat, iar jocul s-a reluat.


22:58 Ce emoții o fi trăit Hagi la faza asta? Petre șutează de la semi-înălțime, din marginea careului, mingea ajunge la Javic, desprins de grupurile de jucători rămase de la corner, atacantul reia în poartă, dar tușierul ridică imediat fanionul, iar Hațegan fluieră poziția neregulamentară. 


22:51 Ceea ce părea o acțiune promițătoare de atac s-a terminat printr-un șut extrem de slab din partea lui Morar. Chițu a întors un adversar în centrul terenului, a pasat în bandă, la Chițu, atacantul a intrat în careu, dar a trimis balonul mult peste poarta lui Vlad. 


22:47 Lucururile pe teren s-au mai echilibrat, după ce Mulțescu l-a introdus pe Ivan, dar tot Viitorul a amenințat poarta lui Andrei Vlad. Trecut fundaș stânga, Boli a ajuns până în marginea careului advers, dar a șutat telefonat cu stângul, iar Vlad nu a avut probleme. 


22:37 Oltenii se aruncă în atac și au câteva ocazii în decurs de numai câteva minute. Ivan bifează a doua ocazie, de la intrarea pe teren, după ce a șutut fără emoții pentru Rîmniceanu, din unghi, ca mai apoi același Ivan să inventeze o altă fază. Atacantul a pasat peste apărarea adversă, Bancu a pătruns din unghi în careu, iar Rîmniceanu a scos cu piciorul stâng șutul trimis de jucătorul oltenilor. 


22:31 Oltenii reușesc să le răspundă timid elevilor lui Hagi. Ivan preia mingea la marginea careului, iar din întoarce trimite primul șut pe spațiul porții, din această seară. 


22:24 GOOOOOOL VIITORUL! Insistențele elevilor lui Hagi au fost răsplătite, în cele din urmă, iar „păcatele” lui Chițu și Țucudean au fost șterse de golul lui Coman. „Perla” Viitorului a fost angajată în careu de Țucudean, iar Coman a tras cu stângul pe lângă Vlad pentru golul care a deschis scorul la Pitești. 

22:21 Viitorul ratează nepermis pentru o echipă care se luptă cu șanse uriașe la titlul Ligii 1! Țucudean este lansat ideal spre poarta adversă, trage cu stângul din interiorul careulului, iar tânărul de doar 18 ani, Andrei Vlad, are un reflex incredibil și trimite în corner. 


22:18 A început repriza secundă la Pitești. Jucătorii lui Hagi vor fi presați de timp, dacă nu vor marca în curând. 


22:01 Pauză! CS U CRAIOVA – VIITORUL 0-0. Statistică zdrobitoare în meciul de la Pitești. Viitorul a stat mai bine la toate capitolele importante: 56-44 (posesie), 9-1 (ocazii de gol), 5-0 (șuturi pe poartă)


21:57 Țîru a fost iertat de al doilea galben din partea lui Hațegan, după un fault prin care l-a stopat pe Jazvic dintr-o pătrundere periculoasă. Dumitraș și-a asumat execuția, de la 25 de metri de poartă, dar mingea a trecut mult peste poarta lui Rîmniceanu. 


21:55 Oltenii sunt masați în 25 de metri de jucătorii lui Hagi, iar Dimitrov a fost aproape de un autogol, care ar fi lăsat loc de speculații. Benzar a centrat de pe dreapta la bara a doua, niciun coechipier nu a apărut acolo, iar Dimitrov, pentru mai multă siguranță, a trimis mingea în corner, mingea ratând de puțin poarta lui Vlad.


21:47 Două ocazii uriașe ratate de Chițu, care pare că nu se concentrează la finalizare. Benzar pasează în centru, acolo unde Țucudean îi pune mingea pe tavă lui Chițu, iar atacantul, singur cu Vlad, trage plasat pe lângă poartă. 


21:38 Au început să curgă ocaziile la poarta tânărului Vlad, iar Ganea șutează periculos pentru a doua oară în meci. Fundașul stânga a urcat din nou până în marginea careului advers, iar pe respingere prinde un șut care trece foarte puțin pe lângă poartă. Totuși, Viitorul rămâne în posesie, după ce mingea a fost atinsă de un jucător al oltenilor. 


21:34 Tot Viitorul este în atac profitând de lipsa de maturiate a echipei antrenate de Gheorghe Mulțescu. Coman depășește din preluare un adversar, în careu, mingea ajunge la Țucudean, a cărui șut este respins până la Chițu. Numărul 25 al Viitorului preia mingea, face un pas în față, dar trage pe lângă plasa laterală din poziție excelentă de șut. 

 


21:24 După un început echilibrat de meci, elevii lui Hagi au început să preseze și au avut deja primele acțiuni la poarta lui Vlad. Țucudean a plutit peste Dumitraș și a reluat cu capul spre poarta adversă, dar mingea a ajuns în siguranță în brațele lui Vlad. Același portar al Craiovei a scos de lângă bară șutul lui Ganea, de la 25 de metri. 


21:15 La Pitești, a început una dintre „finale” campionatului între CS U Craiova și Viitorul, cu un prim „11” al oltenilor, care cu siguranță îi va înfuria pe vicecampioni. 


20:10 Veste care mai mult ca sigur va înfuria FCSB-ul! Au apărut echipele la CS U Craiova – Viitorul, iar temerile vicecampionilor s-au adeverit: Mulțescu a apelat la rezerve și juniori. Doar 5 titulari obișnuiți și-au făcut apariția în primul „11” pentru meciul cu echipa lui Hagi. Andrei Vlad, Dumitraș, Bucurică, Robert Petre, Jazvic și Alexandru Popescu sunt ceilalți jucători, care au completat echipa de start. 

De cealaltă parte, Viitorul atacă cu cei mai buni și mai în formă jucători ai său și cu un Geroge Țucudean în mare formă, după cele patru goluri reușite de la venirea la Ovidiu. 


CS U Craiova – Viitorul, ora 21:15, este unul dintre meciurile care poate decide campioana acestui sezon de Liga 1. Dinamo a învins-o pe CFR Cluj, scor 3-0, și a trecut pe primul loc al clasamentului, astfel că elevii lui Hagi sunt obligați să câștige pentru a continua lupta până în ultima etapă.

La nivel declarativ, misiunea Viitorului ar trebui să fie una ușoară. Oltenii au anunțat că se gândesc serios să nu folosească titularii la acest meci. „Avem două obiective în acest final de campionat: să batem FCSB și să ne calificăm în finala Cupei României”, spune Marcel Popescu, președintele Craiovei.

Aflată pe locul 5 în clasamentul play-off-ului, echipa lui Mulțescu nu prea mai are motive să forțeze în ultimele două etape. Oltenii au 31 de puncte și pot cel mult să mai urce o poziție și să o depășească pe CFR.

În sezonul regulat, Craiova a câștigat pe teren propriu cu 2-1 și a pierdut la Ovidiu, scor 0-2. În turul play-off-ului, CS U Craiova a câștigat în deplasare, scor 1-0.

Valentin Nastaila / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate puteam să fug jumătate de oră'
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate…
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o…
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în…
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen