"Aşa vreau să jucăm mereu!"

27 iul 2008 16 afişări Liga 1
"Aşa vreau să jucăm mereu!"

Vizibil satisfăcut după victoria cu italienii, Lăcătuş cere elevilor săi aceeaşi determinare din meciul cu Roma

3-1 cu Roma. Rezultat mare?
Să zicem că a fost un test reuşit. Mai ales că am jucat cu vicecampioana Italiei. Oricum, eu sper ca fotbaliştii mei să înţeleagă faptul că lumea se va aştepta de la ei să joace aşa meci de meci. Şi (n.r. - zâmbeşte) n-ar fi rău să o facă.

Remarcaţii serii? Dayro?
Dayro şi-a făcut treaba. A jucat foarte bine, e adevărat.

Arthuro? Toată lumea îl aştepta, dar parcă n-a realizat cine ştie ce.
Nu vă luaţi neapărat după primul meci. E exact jucătorul de care aveam nevoie. Îmbină fericit tehnica şi forţa, e vârful care ne lipsea.

Şi totuşi nu e linişte la Steaua. Fostele glorii ale echipei au spus că achiziţiile nu-s chiar de cel mai înalt nivel, că relaţia cu patronul e una de subordonare...
Nu pot să mă supăr pe foştii mei colegi de echipă. Singurul lucru pe care îl cer e ca ei să mă respecte aşa cum eu îi respect. Pot exista obiecţii faţă de jocul Stelei, dar au numărul meu de telefon şi pot să-mi spună direct, nu prin ziare.

Chiar, cum merge relaţia cu Gigi Becali?

(n.r. - râde) Păi, e simplu! El vine cu o oră înainte de meci, îmi dă echipa pe foaie şi eu o bag pe teren!

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.