Juventus Bucureşti - Dinamo 0-2. Mihai Popescu şi Nistor au adus victoria "câinilor"

15 mai 2018 5297 afişări Comentează şi tu Liga 1
Juventus Bucureşti - Dinamo 0-2. Mihai Popescu şi Nistor au adus victoria "câinilor"

Juventus Bucureşti - Dinamo 0-2 (M. Popescu 64, Nistor 72)

Echipele de start:

  • Juventus Bucureşti: Drăghia – Kardes, Walace (cpt), Leca, D. Popescu – Balgiu, V. Gheorghe – Drăghici, Băjenaru, V. Nicoară – M. Constantinescu
  • Rezerve: Stoian – Cr. Ciobanu, G. Simion, R. Neacşu, M. Alexandru, C. Petre, Acolatse
  • Dinamo: Penedo – Corbu, M. Popescu, Katsikas, Vl. Olteanu – Palic, Mahlangu, D. Nistor (cpt) – Hanca, D. Popa, Salomao
  • Rezerve: Muţiu – Pesic, I. Şerban, Dudea, Maric, Romera, Longher

Min. 90+4 FINAL!


Min. 72 GOOOOOOL Dinamo! Nistor trage sec la colţul lung, din interiorul careului, şi "câinii" se desprind pe tabelă.


Min. 64 GOOOOOOL Dinamo! Mihai Popescu înscrie superb cu capul, dintr-un corner executat de Palic. Mingea a lovit şi bara înainte de a intra în poartă.


Min. 46 A început repriza secundă.


Min. 45+1 Pauză.


Min. 37 Marian Constantinescu loveşte bara din poziţie de unu la unu cu Penedo. 


Min. 17 Şutul lui Popa, din interiorul careului, e respins în corner de Drăghia, după ce Popescu, Nistor şi Hanca au adus mingea în faţa porţii. 


Min. 13 Hanca scapă spre poarta lui Drăghia, e ghicit de portarul advers, iar pe recuperare şutează în plasa laterală. 


Min. 1 A început partida de la Voluntari.


Liderul play-out-ului, Dinamo, 41 de puncte, pare a avea o misiune facilă în faţa ultimei clasate, Juventus, dar gazdele nu sunt totuşi de neglijat, în condiţiile în care au mai învins trupa lui Bratu, chiar în Ştefan cel Mare, cu 2-1, şi au nevoie disperată de puncte, având 16 în acest moment.

"În tur am pierdut meciul cu Juventus şi ne-a marcat destul de mult. Acum suntem cu toţii puşi în gardă pentru că Juventus e o echipă imprevizibilă, chiar dacă nu a acumulat foarte multe puncte. O echipă pe care o respectăm şi o vom trata ca atare.

Nu suntem răzbunători, e un joc de fotbal, noi vrem să continuăm rezultatele şi jocurile bune pe care le-am făcut, jucătorii vor să demonstreze în continuare o disponibilitate bună în timpul meciurilor. Din punct de vedere ofensiv cred că am arătat bine, mai sunt lucruri de corectat, dar vrem să continuăm pasa aceasta bună prin care trecem”, a declarat antrenorul dinamovist Florin Bratu.

Meciul va fi condus de Adrian Cojocaru, iar asistenţi vor fi Andrei Constantinescu şi Ionel Dumitru.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.