Jocuri de culise la Craiova!? Mihai Rotaru e acuzat că şi-a urmărit propriul scop prin înlăturarea lui Mangia

19 mai 2019 15517 afişări Liga 1
Jocuri de culise la Craiova!? Mihai Rotaru e acuzat că şi-a urmărit propriul scop prin înlăturarea lui Mangia

Cornel Dinu a şocat pe toată lumea la finalul meciului dintre Craiova şi Viitorul, cu poziţia dură faţă de patronul oltenilor, Mihai Rotaru. Fostul internaţional îl acuză pe omul de afaceri că decizia înlăturării lui Mangia are un singur scop: aducerea anumitor oameni în cadrul clubului.

Cred că Papură a săltat puţin prestaţiile Craiovei, dar când ai o asemenea apărare nu poţi emite pretenţii. Schimbarea cu Mangia a fost doar să-l dea la o parte şi să-şi pună domnul Rotaru omul lui. Papură a aşezat puţin mai realist echipa, dar Mangia trebuia să-şi ducă mandatul până la capăt”, a declarat Dinu pentru gsp.ro, care acuză şi modul încare s-au făcut anumite transferuri la Craiova. ”Doar în lumea a treia, a patra mai sunt intervenţii ca ale lui Ferreira. El nu e la prima acţiune de acest gen. Ce a făcut Ferreira putea face şi Fortes, care şi el vine din partea a doua a campionatului portughez”.

Meciul a fost unul bun, crede Cornal Dinu, care a identificat şi problemele care au dus la al treilea eşec consecutiv în play-off pentru Craiova. ”A fost un meci destul de bun, care a scos în relief deficienţele defensive teribile ale Craiovei. Echipa Craiovei a părut bine aşezată, dar au fost puţine faze de poartă. Viitorul a fost eclipsată 50-60 de minute. Bineînţeles că a fost relansată în joc când preluarea lui Drăguş a fost transformată în gol de Mihăilă”.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.