Iuliu Mureşan nu a mai rezistat după meciul cu Gaz Metan: ”Ei nu au nicio vină, dar astăzi au avut un al 12-lea jucător foarte important”. Oficialul lui Hermannstadt a anunţat un nou transfer: ”Mâine vine jucătorul la Sibiu”

19 iul 2019 7298 afişări Liga 1
Iuliu Mureşan nu a mai rezistat după meciul cu Gaz Metan: ”Ei nu au nicio vină, dar astăzi au avut un al 12-lea jucător foarte important”. Oficialul lui Hermannstadt a anunţat un nou transfer: ”Mâine vine jucătorul la Sibiu”

Iuliu Mureşan consideră că arbitrajul a influenţat direct rezultatul dintre Hermannstadt şi Gaz Metan, scor 2-0, după un meci pe care gazdele l-au terminat în nouă oameni, după eliminările lui Cordea şi Dâlbea.

Preşedintele clubului sibian a vorbit despre prestaţia echipei sale şi a anunţat un nou transfer la Hermannstadt: ”Şi din cauza arbitrajului, a scorului. Nu al vrea să încep aşa ceva şi nu-mi place, dar a influenţat clar rezultatul. Sunt nişte lucruri de discutat, brigada a făcut nişte greşeli. Sigur nu a fost penalty, a fost simulare la Creţu. A fost deştept Creţu, penalty-ul cred că l-a dat arbitrul tuşier. Eliminarea lui Cordea a fost corectă. Eliminarea lui Dâlbea nu mi se pare, Darius Olaru, un jucător foarte bun, a ridicat piciorul şi a fost joc periculos. Sunt unii aribtrii care vin cu un aer de superioritate şi vor să arate că ei sunt stăpânii jocului. Ei sunt plătiţi de noi, nu le cerem favoruri dar le cerem să fie corecţi.

S-a mai făcut un transfer. Nu pot să vă spun, mâine vine jucătorul la Sibiu. Nu am avut vacanţă, am avut o pregătire normală, cea mai scurtă pregătire. Oarecum le luăm din mers. E asumat, sigur, echipa va arăta tot mai bine. Mediaşul este o echipă bună, Edi Iordănescu este un antrenor foarte bun. Nu au nicio vină dânşii, că sunt aici şi mă aud, dar astăzi au avut un al 12-lea jucător foarte important”,
a spus Mureşan, la Digi Sport.

  • Pentru Hermannstadt urmează trei meciuri ”de foc” în Liga 1: Viitorul (deplasare), U Craiova (acasă), CFR Cluj (deplasare).
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.