Inofensivă pe teren, Steaua a "rupt" la vestiare. FOTO | Astra şi-a bătut joc de campioană: "Asta e FCSB, imaginea neputinţei"

13 apr 2015 2664 afişări Liga 1
Inofensivă pe teren, Steaua a "rupt" la vestiare. FOTO | Astra şi-a bătut joc de campioană: "Asta e FCSB, imaginea neputinţei"

Steaua nu a reuşit să obţină victoria duminică seară, în meciul cu Astra, iar ceea ce părea de neimaginat în pauza de iarnă prinde acum contur. După rezultatul de egalitate de la Giurgiu, 0-0, fotbaliştii lui Costel Gâlcă şi-au vărsat nervii pe piesele de mobilier din stadionul ”Marin Anastasovici”, acolo unde uşa vestiarului oaspeţilor a fost supusă unei presiuni superioare celei pe care steliştii au făcut-o la poarta lui Silviu Lung jr. în timpul meciului.

O fotografie postată pe un cont de Facebook al Astrei Giurgiu arată o gaură făcută în uşa vestiarului, exact sub noua stema a Stelei FCSB. Administratorii paginii au însoţit fotografia cu un comentariu: ”Asta este FCSB! O uşă spartă în urmă... Imaginea neputinţei!”

Asta este FCSB!O uşă spartă în urmă... Imaginea neputinţei!

Posted by Astra Giurgiu on Sunday, 12 April 2015
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.