Gigi Becali iese în faţă: ”20% pe an e dobânda”. Ultimele declaraţii ale omului de afaceri, după scandalul anului în Liga 1

1 apr 2019 17521 afişări Liga 1
Gigi Becali iese în faţă: ”20% pe an e dobânda”. Ultimele declaraţii ale omului de afaceri, după scandalul anului în Liga 1

Gigi Becali a venit cu noi detalii cu privire la împrumutul financiar făcut de FCSB către Astra Giurgiu. Omul de afaceri spune că, pe lângă suma de bani pe care echipa din Liga 1 Betano se obligă să o returneze, ”contractul” de împrumut menţionează şi o dobândă de 20%.

FCSB şi Astra Giurgiu sunt subiectele principale în cazul unui scandal care i-au făcut pe cei de la Craiova să facă o plângere oficială către FRF. Oltenii cer ca meciul dintre cele două, terminat cu victoria bucureştenilor, să fie investigat, pentru că există posibilitatea ca împrumutul să fi condus la acest rezultat. Acum, Gigi Becali a venit cu noi precizări: ”Toate împrumuturile au fost date cu dobândă. Cea mai mare din câte se putea. Am luat banii, dar i-am luat cu dobândă. 20% pe an e dobânda, noi am luat pentru 3 sau 4 luni câteva mii de euro.

Am dat cu dobândă, credeţi-mă!, tocmai pentru a nu exista discuţii”, a declarat Gigi Becali pentru DigiSport.

  • FCSB ar fi împrumutat Astra cu o sumă de aproximativ 300.000 de euro

"Considerăm că existenţa unui contract de împrumut încalcă principiile de integritate a competiţiei, aşa cum sunt acestea definite prin Statutele şi Regulamentele Federaţiei Române de Fotbal. Este de notorietate şi de necontestat că George Becali e principalul finanţator al FCSB. Prin acordarea împrumutului, Becali a devenit şi finanţator al clubului Astra Giurgiu, fapt care îl aduce într-o evidentă poziţie de incompatibilitate, el fiind în măsură să influenţeze deciziile ambelor cluburi", se arată în scrisoarea Craiovei, redirecţionată de FRF către LPF.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.