Galeria dinamovistă continuă războiul! De la Negoiţă, la Prunea: "S-a transformat într-un biet angajat la recepţia hotelului Rin?". Cornel Dinu nu a fost nici el iertat: "Ai fost locotenent - colonel în Securitate? Ai grijă ce răspunzi, că putem să demonstrăm!"

13 iun 2019 11767 afişări Liga 1
Galeria dinamovistă continuă războiul! De la Negoiţă, la Prunea: "S-a transformat într-un biet angajat la recepţia hotelului Rin?". Cornel Dinu nu a fost nici el iertat: "Ai fost locotenent - colonel în Securitate? Ai grijă ce răspunzi, că putem să demonstrăm!"

PCH, galeria dinamovistă, nu-i iartă pe şefi pentru faptul că l-au demis pe Mircea Rednic şi l-au înlocuit cu Eugen Neagoe. Tehnicianul a fost adus de către Bogdan Bălănescu, preşedintele clubului, dar acesta e acuzat că este dirijat de către fostul impresar, Giovani Becali. Pentru a mai calma situaţia, acţionarul principal Ionuţ Negoiţă s-a decis să-l numească manager general pe Florin Prunea, dar mutarea i-a enervat pe fani. Îl acuză pe fostul mare portar că a venit pentru a participa la decăderea clubului în Liga 1 Betano. În tot acest peisaj, Cornel Dinu a fost luat şi el la ţintă. I-a jignit pe fani, iar aceştia au replicat dur.

"OAMENII LUI NEA GOIŢĂ

Să analizăm puţin personajele care se preumblă cam fără căpătâi pe la Dinamo.

Nea Goiţă e diminutivul lui Nea Goe. Între cei doi, Goiţă e cel mai slab. Cum ne-am dat seama?

Păi, amândoi sunt acum parte dintr-o ecuaţie nefericită. Numai că cel care iese cel mai prost din alăturarea asta este Nea Goiţă.

E greu să-ţi pui în cap o mulţime furioasă care nu mai are nimic de pierdut pentru că le-ai luat totul. Hotelurile RIN din str Traian, din Otopeni şi de lângă groapa de gunoi de la Glina, au ajuns să fie mai păzite decât Ambasada Israelului, deşi nu şi-a anunţat nimeni vizita pe la adresele respective.

Genul ăsta de conflict nu se rezolvă nici cu bulanul jandarmeriei, nici cu pulanul lui Florin Prunea.

Ce se va întâmpla atunci când sponsorii vor înţelege că au mai mult de pierdut decât de câştigat din asocierea cu Dinamo?

Ce se va întâmpla atunci când fratele de la Sectorul 3 care se visează Împărat, va vedea că valul de antipatie atras de numele Negoiţă îl trage în jos în sondaje? Poate că va încerca să-şi schimbe numele aşa cum încearcă un prieten de-al nostru, Dinu de la Torino. Omul are 45 de ani, tatăl i-a pus numele de botez ”Dinu” în cinstea marelui fotbalist din anii ’70. Acum când a înţeles caracterul bătrânului turnător, tipul vrea să-şi schimbe numele.

Să trecem la Nea Goe. Omul iese mai bine decât Goiţă din ecuaţia asta. Se crede antrenor la Dinamo, chiar dacă pentru un timp scurt, salariul intră, numele îi merge şi peste toate astea omul ştie că va pleca înainte să se facă de râs.

Domnu' Goe n-are prea multe de pierdut. Mai ales că cineva l-a învăţat să tacă şi să facă pe prostu'. (de tăcut e ceva mai greu, dar restul vine de la sine)

Era bine să tacă mai din timp, aşa preventiv, pe vremea când era la Sepsi şi ne considera blatişti, sau spunea despre noi că nu reprezentăm NIMIC. Înainte de plecare noi ne aşteptăm ca Nea Goe să iasă public şi să dea o explicaţie pentru felul murdar în care a vorbit despre Dinamo. Asta aşa, pentru a lăsa loc de bună ziua.

Acum vedem că tace şi dă afară jucătorii aduşi de Rednic. Lipsă de fair-play. Îi dă afară doar pentru că Rednic a avut grijă să lase loc pentru asta în contractele lor.

Neagoe nu i-a văzut jucând. El şi angajatorul au văzut doar că-i pot da afară fără costuri.

Dacă ar putea, băieţii ăştia ne-ar da şi pe noi afară.

Vă aduceţi aminte cum săreau de cur în sus nişte căminari din presă atunci când a venit Rednic peste Claudiu Niculescu? Cum încercau să ne spună că nu se face aşa ceva. Acum nu mai ţipă nimeni. Goe are voie să bată palma cu Dinamo şi să-i bage cuţitul pe la spate unui coleg antrenor. Ciugulitorii nu mai au nimic de comentat când Neagoe calcă pe cadavre pentru a se cocoţa pe scaunul de antrenor.

În disperarea voastră de a scăpa de orice lucru de care s-a atins Rednic, aţi fi vrut să renunţaţi şi la mutarea jocurilor pe Arena Naţională, de teamă că strigătul nostru se va auzi mai tare acolo. Noroc cu sponsorul care vă obligă să jucaţi pe un stadion decent. Staţi voi liniştiţi că nu stadionul este locul unde veţi da ochii cu noi.

Ultimul personaj apărut în peisaj este Florin Prunea. Băiatul se bucura până acum de tot respectul nostru. Din păcate pentru el a ales CEL MAI PROST MOMENT pentru revenirea la Dinamo. Mână spartă, Florin şi-a cheltuit în mai puţin de două ore, total aiurea, tot creditul pe care-l avea la noi. Acum porneşte de la zero. Ne va putea demonstra dacă este acelaşi Prunea pe care îl ştiam noi sau s-a transformat într-un biet angajat la recepţia hotelului Rin.

Florine, noi te chemasem la Dinamo când era ceva de construit, iar tu, după ce ai refuzat pentru că aveai mari pretenţii financiare, vii tocmai acum când oamenii s-au apucat să dărâme. Sau pentru asta ai fost adus, să pui şi tu mâna pe târnăcop şi să pui umărul la îngroparea Clubului care te-a format.

Ne-ai invitat la un dialog. Şi noi dorim dialogul. Fără SINCERITATE va fi destul de greu.

Povestea asta a început cu o mare minciună şi a continuat cu o serie lungă de minciuni:

- Neagoe a fost văzut de o ţară întreagă la tv în maşina lui Giovanni Becali, iar voi aţi insistat că nu e nicio legătură între Neagoe şi Becali.

- Transferurile au întărit această realitate îngrijorătoare.

- Cu două ore înainte de anunţul oficial al numirii tale ai afirmat în văzul tuturor că nu ştii nimic, că n-ai vorbit cu nimeni ”chiar n-aveam nimic de ascuns, v-aş fi spus dacă era ceva”.

- Nu doar că la ultimul meci al lui Dinamo, tu şi Neagoe eraţi în tribună, dar te-ai dat de gol şi când ai afirmat că ”eu l-am sfătuit pe Neagoe să vină la Dinamo, dar nu ştia multă lume atunci de venirea mea la Dinamo…”

Noi nu avem de ales între Neagoe şi Rednic, ci între MINCIUNĂ şi ADEVĂR

Să nu-l uităm pe Mierlin, care face ce face şi iar se trezeşte vorbind şi numărând ”oile rătăcite şi fără poveşti”. Îl provocăm să ne răspundă la o întrebare şi aşteptăm cu emoţie răspunsul: Ai fost locotenent-colonel în Securitate sau ai fost victimă a Securităţii, cum încercai să ne prosteşti după albirea dosarului?

Ai grijă ce răspunzi, că dacă spui că ai fost şi una şi alta nu te crede nimeni. Noi putem să demonstrăm că ai fost angajat al Securităţii şi că la ieşirile în străinătate te întâlneai cu alţi angajaţi ai aceluiaşi sistem. Tu, în schimb, nu ai nicio dovadă că ai fost victima sistemului.

“Înfrânt nu eşti atunci când sângeri,

Nici ochii când în lacrimi ţi-s.

Adevăratele înfrângeri,

Sunt renunţările la vis.”

Radu Gyr – Îndemn la luptă", e mesajul celor din Peluza Cătălin Hîldan pe contul oficial de facebook.

CITEŞTE ŞI Buticul lui Negoiţă: Dinamo a făcut, în ultimii 3 ani, profit de aproape 2.000.000 de euro. În acest timp, subfinanţată grav, echipa a coborât permanent în clasament şi a schimbat 7 antrenori

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.