Florin Gardoş, misiune îndeplinită la Poli Iaşi. Echipa scapă de retrogradare, dar fundaşul suferă: "Mi-e greu. Nu mă pot obişnui. Înainte aveam condiţii de top"

22 mai 2019 3604 afişări Liga 1
Florin Gardoş, misiune îndeplinită la Poli Iaşi. Echipa scapă de retrogradare, dar fundaşul suferă: "Mi-e greu. Nu mă pot obişnui. Înainte aveam condiţii de top"

Florin Gardoş a pus şi el umărul la lupta pentru salvarea de la retrogradare a formaţiei pregătite de Flavius Stoican, Poli Iaşi. Jucătorul, venit sub formă de împrumut în această iarnă de la Craiova, a vorbit la finalul remizei albe obţinute în faţa celor de la Dinamo, pe Ştefan cel Mare. Fundaşul în vârstă de 30 de ani a precizat că şi-a îndeplinit obiectivele fixate la începutul anului.

"Este bine că am scăpat de orice emoţie clară, deşi nu cred că am fost vreodată într-un pericol real de a retrograda. Eu când am venit la Iaşi mi-am setat nişte obiective, unul a fost acela de a bifat măcar 10 meciuri, am depăşit numărul. Nu am avut probleme medicale, doar o chestie de câteva zile. Este normal că mi-aş fi dorit să ajungem în play-off, iar în play-out mi-ar fi plăcut să ne batem pentru primul loc, dar este bine că sunt sănătos", a spus Florin Gardoş, la microfonul Digi Sport.

Întrebat de viitorul său, apărătorul a declarat că aşteaptă să discute cu oficialii de la Craiova, apoi se va decide care va fi "următoarea sa casă".  

"Am discutat cu domnul Ambrosie, i-am spus că este normal să îmi doresc să mă întorc la Craiova. Sunt şanse mici să rămân la Iaşi. Voi avea o discuţie cu cei de la Craiova în zilele următoare, dacă ei îşi doresc şi mă vor într-adevăr, nu cum m-au vrut anul trecut, normal că m-aş întoarce. 

Cu domnul Papură am vorbit şi vorbeam când nu era antrenor, când eu voiam să plec de la Craiova, în perioada de iarnă şi atunci a încercat să mă ajute să plec", a mai spus Florin Gardoş, care a precizat că dacă nu va rămâne la Craiova ar prefera să se transfere la o echipă din afara ţării: 

"Mi-aş dori foarte mult să plec în străinătate, m-am simţit bine, chiar şi aşa cu probleme de sănătate, în Anglia. Parcă nu mă pot obişnui cu gândul că nu am condiţiile cele mai bune. Am fost norocos că am ajuns la Steaua la 21 de ani şi până la 28 de ani am avut condiţii de top. Mi-este greu la Iaşi, infrastructura scârţâie. Mi-a fost greu să mă motivez, meciurile m-au motivat şi doar atât". 

 
 
 
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.