FCSB, invitată într-o "casă" nouă, după problemele cu Arena Naţională: "La noi e un stadion micuţ, dar cochet!". Becali vrea la Piteşti, dar are şi o altă variantă

23 nov 2018 19451 afişări Liga 1
FCSB, invitată într-o "casă" nouă, după problemele cu Arena Naţională: "La noi e un stadion micuţ, dar cochet!". Becali vrea la Piteşti, dar are şi o altă variantă

Erik Lincar (40 de ani), antrenorul lui Turris-Oltul Turnu Măgurele, invită FCSB-ul să joace pe terenul lor, dacă nu găseşte stadion.

FCSB are problemele seriose după ce Primăria Bucureşti a decis închiderea Arenei Naţionale. Gigi Becali a anunţat că este nevoit să ducă echipa în afara oraşului, iar, rând pe rând, variantele Piteşti şi Voluntari au picat din diferite motive. Acum, omul de afaceri a primit o ofertă inedită de la echipa patronată de fiul lui Liviu Dragnea. Totuşi, acest lucru va fi posibil. Arena din Măgurele are 1.700 de locuri, iar pentru organizarea meciurilor din Liga 1 este nevoie de o arenă cu cel puţin 2.000.

 "La noi este un stadion nou, micuţ, dar cochet. Pe noua arenă pot fi organizate meciuri ale echipelor naţionale de tineret şi juniori, astfel că se ridică la nişte standarde destul de bune. Cred că au şi alte variante mult mai apropiate decăt la Turnu Măgurele. În plus, nu ştiu dacă e omologat pentru Liga 1, pentru că trebuie să ai un anumit număr de locuri, iar aici sunt doar 1.700 (n.r. - stadioanele pe care se organizează jocurile din Liga 1 trebuie sa aibă minim 2.000 de locuri acoperite). Nu ştiu dacă ar avea probleme cu fanii din oraş aşa cum văd că au la Piteşti. Nu ştiu dacă steliştii sunt majoritari în zona, pot sa fie împărţiţi ca în alte părţi - dinamovişti, rapidişti, cu Craiova... Aici se intră în zona de influenţă a Universităţii Craiova. Cred că un loc cu mai puţină presiune pentru ei ar fi la Giurgiu, unde ar avea mai multă linişte, nu e presiune din partea nimănui. Noi nu avem timp să ne gândim la problemele FCSB-ului, ne concentrăm pe treaba noastră", a spus Lincar pentru Sport.ro.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.