FC Voluntari – Dinamo 0-1. „Câinii” respiră! Salomao a marcat în prelungiri, de la 11 metri. Căpitanul Nistor a refuzat să execute penalty-ul. Cum arată clasamentul

FC Voluntari - Dinamo 0-1.
  • Publicat:
  • Actualizat:

FC Voluntari – Dinamo 0-1 (D. Salomao 90+4-pen.)
Stadion:
Anghel Iordanescu (Voluntari)
Arbitru: Cătălin Popa (Pitești). Asistenți: Valentin Avram (București) și Vladimir Urzică (Piatra Neamț)

â–ºFC Voluntari: Vâtcă – Hodorogeas, Zgrablics, Armaș, Bucuricăs – I. Gheorghe, Răuță, Căpățână, Belahmeur (G. Deac 90+4) – Malfleury (A. Ciucur 86), Gadze (Kabasele 65)
Rezerve neutilizate: Petrariu – Ozkara, A. Vlad, Tudorie
Antrenor: Dinu Todoran

â–ºDinamo: Penedo – Corbu (Neicuțescu 57), M. Popescu, Katsikass, Sg. Popovici – Cooper, Nistor, Hancas (R. Moldoveanu 77) – Sorescus, D. Popa, Salomao
Rezerve neutilizate: Eșanu – Ciobotariu, R. Grigore, Tîrcoveanu, Gomelt
Antrenor: Mircea Rednic

â–ºMin 90+5 Fluier final! Salomao aduce victoria lui Dinamo, iar gazdele sunt extrem de nemulțumite de decizia lui Cătălin Popa, care a dictat penalty la ultima fază. În urma acestui succes, Dinamo urcă pe locul 9, cu 16 puncte, fiind la egalitate cu Dunărea Călărași și Concordia Chiajna. FC Voluntari rămâne pe ultimul loc, cu opt puncte.


â–ºMin 90+4 GOOOL Dinamo! Diogo Salomao a executat lovitura de pedeapsă și l-a învins pe Cosmin Vâtcă. „Câinii” sunt la un pas de primul succes după o lună și jumătate. Portughezul a șutat pe jos, în stânga, în timp ce Vâtcă a sărit în partea opusă.


ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO
 


â–ºMin 90+2 Penalty pentru Dinamo! Salomao a centrat în centrul careului, Moldoveanu a lăsat pentru Nistor, iar căpitanul lui Dinamo a șutat din prima. Zgrablic s-a aruncat la sacrificiu, a respins cu brațul, astfel că centralul Cătălin Popa a indicat punctul cu var. Fundașul gazdelor a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. Dan Nistor a făcut semn spre banca echipei că nu vrea să execute penalty-ul.


ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO


â–ºMin 89 Sergiu Popovici a încercat să închidă meciul cu o execuție pretențioasă, dar Cosmin Vâtcă a fost din nou la post. Fundașul lateral a șutat cu efect la colțul lung, din banda stângă, însă Vâtcă a respins, după care a sprintat și a reținut balonul, în marginea careului. Dinamo caută cu disperarea golul victoriei în acest final.


ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO


â–ºMin 78 O nouă șansă pentru Dinamo. Dan Nistor a centrat la prima bară, de la colțul terenului, Mihai Neicuțescu a reluat cu capul pe centrul porții, dar Cosmin Vâtcă a reținut în doi timpi. „Câinii” au fost mai periculoși în repriza a doua, însă n-au reușit să înscrie. FC Voluntari a încasat 24 de goluri în primele 13 etape, astfel că are cea mai slabă apărare din Liga 1 Betano.


â–ºMin 74 Sergiu Hanca a centrat la 11 metri, Daniel Popa a reluat cu o lovitură de cap, Igor Armaș a deviat spre propria poartă, dar Cosmin Vâtcă a fost pe fază și a prins balonul. Internaționalul moldovean și-a prezentat imediat scuzele în fața căpitanului Vâtcă, care i-a făcut semn că totul e în regulă.


ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO


â–ºMin 70 Deian Sorescu a luat o acțiune pe cont propriu, a șutat violent spre poarta ilfovenilor, dar mingea a picat în spatele porții. Dinamoviștii au solicitat o lovitură de colț, însă asistentul Valentin Avram a indicat careul mic al gazdelor, după ce șutul expediat de Sorescu nu a fost deviat de vreun jucător advers.


â–ºMin 63 La meci asistă nume cu greutate din istoria lui Dinamo. În tribunele stadionului „Anghel Iordănescu” se află Florin Prunea, Ionuț Lupescu și Florin Răducioiu.


ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO


â–ºMin 62 La un pas de 1-0. Dan Nistor a centrat cu efect la bara a doua, dar Daniel Popa și Mihai Popescu au ratat întâlnirea cu balonul. Cosmin Vâtcă rămăsese țintuit pe linia porții.


â–ºMin 55 Malfleury a încercat să înscrie cu un șut pe sub zid, dintr-o lovitură liberă de la 18 metri, dar șutul jucătorului născut în Franța, cu origini din Insula Martinica, s-a oprit în piciorul lui Katsikas. Ilfovenii au irosit o șansă bună de a deschide scorul.


â–ºMin 53 Daniel Popa a primit în lateral, a centrat puternic la prima bară, dar Cosmin Vâtcă a reținut fără emoții.


â–ºMin 51 Dinamo răspunde prin Armando Cooper. Panamezul a șutat pe jos de la 16 metri, la colțul scurt, dar mingea n-a prins cadrul porții.


â–ºMin 50 Mihai Căpățână și-a încercat din nou norocul din lovitură liberă, dar a trimis peste poarta apărată de Jaime Penedo.


â–ºMin 46 S-a reluat partida dintre FC Voluntari și Dinamo. Dinu Todoran și Mircea Rednic mizează în continuare pe cei 22 de jucători cu care au început.


â–ºMin 45+1 Daniel Popa a trecut pe lângă deschiderea scorului. Atacantul lui Dinamo a fost angajat ideal de Dan Nistor în centrul careului, a preluat cu o piruetă, dar Cosmin Vâtcă a ieșit la timp din poartă. Popa n-a mai stat pe gânduri și a șutat din prima, după piruetă, dar Vâtcă a blocat excelent. Mingea a ajuns apoi la Hanca, dar pătrarul dinamovist a fost deposedat în careul advers. Pauză la Voluntari, 0-0 după primele 45 de minute.


ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO


â–ºMin 38 Replica gazdelor. Gadze a scăpat pe contraatac, i-a pasat lui Mihai Căpățână, iar mijlocașul care poartă tricoul cu numărul 11 a șutat pe jos, la colțul lung. Penedo a reținut în doi timpi, după care și-a îndemnat colegii la calm.


â–ºMin 37 Dinamo a revenit în atac, dar fără reușită. Sorescu a centrat puternic în fața porții, mingea a fost respinsă la 25 de metri, după care a venit rândul lui Corbu să trimită în careu. Diogo Salomao a reușit să devieze cu capul, însă Vâtcă a reținut și de această dată.


â–ºMin 27 Penalty refuzat! FC Voluntari trebuia să primească o lovitură de la 11 metri, dar centralul Cătălin Popa n-a sancționat hențul comis de Armando Cooper în propriul careu. Panamezul a blocat cu mâna șutul expediat de Mihai Căpățână. Ilfovenii au protestat pe moment, dar fără reușită. Asistentul de pe partea Tribunei I, Valentin Avram, era mascat de jucători și a ratat momentul.


Captură Digi Sport


â–ºMin 26 Al doilea cartonaș al partidei, primulde la Dinamo. După ce Zgrablic a primit cartonașul galben în minutul 13, centralul Cătălin Popa l-a avertizat și Katsikas, pentru un fault comis în marginea propriului careu.


ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO


â–ºMin 22 Deian Sorescu și-a încercat norocul, dar n-a reușit să-l surprindă pe Cosmin Vâtcă. Mijlocașul adus de la Timișoara a pătruns în centru din lateral, a șutat la colțul scurt, însă căpitanul ilfovenilor a reținut fără probleme.


â–ºMin 15 Suporterii nu i-au iertat pe jucători după umilința din Cupa României. Galeria oaspeților a afișat următorul mesaj: „Pi*de, păcănele, Instagram… Dinamo e pe ultimul plan!”. Csikszereda s-a impus cu 9-8 în urma loviturilor de departajare și s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României. Portarul Muțiu a apărat patru lovituri de la 11 metri, dar Sergiu Hanca, Gicu Grozav, Vlad Olteanu, Denis Ciobotariu și Delorge au ratat și au anulat paradele colegului dintre buturi. Suporterii veniți la Voluntari au reluat scandările începute la Miercurea Ciuc, cum ar fi: „Jucători de Serie B, vă rupem picioarele.”


Foto Daniel Anghel/ProSport


â–ºMin 12 Dinamo rămâne periculoasă. „Câinii” au trimis în fața porții, defensiva lui Dinu Todoran s-a apărat bine, iar întreaga acțiune s-a încheiat după un șut complet ratat al grecului Katsikas. Fundașul central a reluat din prima, de la 11 metri, dar mingea s-a dus mult peste poarta ilfovenilor.


â–ºMin 7 Ocazie pentru Dinamo! Diogo Salomao a căutat vinclul din afara careului, dar mingea a trecut pe lângă bara din dreapta lui Cosmin Vâtcă.


ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO


â–ºMin 1 A început partida dintre FC Voluntari și Dinamo! Stadionul „Anghel Iordănescu” e aproape plin în acestă seară, „câinii” fiind încurajați de o galerie destul de numeroasă.


â–º20:05 Așa răspunde Todoran! 4-4-2 clasic, cu Malfleury și Gadze în față și fostul dinamovist Ion Gheorghe în banda dreaptă.


ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO


â–º19:35 Dinamo a anunțat echipa de start, una foarte ofensivă. Practic, de la mijloc în sus doar Cooper poate fi numit jucător defensiv. Pare un 4-3-3, dar sunt șanse să se transforme în 4-2-3-1.


Dinamo se deplasează la Voluntari în încercarea de a obține prima victorie cu Mircea Rednic pe banca tehnică, dar și prima din Liga 1, după două luni și jumătate. „Câinii” trec printr-o perioadă extrem de dificilă. Au încheiat turul pe penultimul loc cu 13 puncte, iar următoarele 13 etape sunt capitale pentru viitorul echipei. Au nevoie de rezultate pozitive, dar și ca echipele din față să se încurce, pentru a avea șanse reale la accederea în play-off. Înaintea partidei, Rednic a declarat că se așteaptă la un meci greu, iar experiența lui Ioan Andone le va da și mai mult de furcă elevilor săi.

Trebuie să trecem peste momentele grele și să ne concentrăm pe ceea ce va veni, iar primul meci este cel cu FC Voluntari. Andone e un om cu experiență, sunt sigur că sfaturile pe care le dă sunt utile, s-a și văzut o schimbare la Voluntari. El are un obiectiv, noi avem un obiectiv, când o să ne întâlnim o să ne pupăm, chiar dacă avem cuțitele la noi, unul în dreapta, unul în stânga. Mai o glumă și ne vedem fiecare de meci„, a spus Rednic.

De partea cealaltă, Voluntari se află pe ultimul loc în clasament, cu 8 puncte. Numirea lui Ioan Andone în funcția de antrenor le-a adus în ultimele 5 etape 5 puncte, astfel că îi poate pune probleme și lui Dinamo. În cazul unui succes se apropie la două lungimi de bucureșteni.

În privința confruntărilor directe, Dinamo conduce detașat. În ultimele 10 confruntări s-a impus de fiecare dată.

Octavian Vasilescu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut…
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
E cutremur! Cine este blonda care aspiră la titlul de "noua doamnă Şoşoacă". Avem imagini-bombă!
E cutremur! Cine este blonda care aspiră la titlul de "noua doamnă Şoşoacă". Avem imagini-bombă!
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros…
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
RUSIA, în lacrimi! A MURIT împușcat de 3 ori! S-a încercat imposibilul
RUSIA, în lacrimi! A MURIT împușcat de 3 ori! S-a încercat imposibilul
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului:
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu pot să-l privesc în ochi"
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Veste ȘOC pe piața mașinilor electrice. Chinezii au lansat mașina care bate TESLA! - GALERIE FOTO
Veste ȘOC pe piața mașinilor electrice. Chinezii au lansat mașina care bate TESLA! - GALERIE FOTO
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup