EXCLUSIV | Încă un jucător important pleacă de la ASA. Cum arată lista celor care n-au fost de acord cu noua politica salarială a clubului

6 iul 2015 8194 afişări Liga 1
EXCLUSIV | Încă un jucător important pleacă de la ASA. Cum arată lista celor care n-au fost de acord cu noua politica salarială a clubului

UPDATE 19:50: Încă un nume important pleacă de la ASA Târgu Mureş, după ce DNA a pus proprire pe conturile clubului. Claudiu Voiculeţ a fost nemulţumit de noile condiţii puse de conducerea şi a decis să plece. Acesta se adaugă la o listă din care mai fac parte Vasile Maftei, Nicoliţă, Torres, Brandan şi Marius Constantin.

Reamintim că DNA a pus proprire pe conturile clubului ASA şi conducerea clubului le-a transmis jucătorilor că urmează să-şi primească doar 30% din salarii, urmând ca ceilalţi bani să fie încasaţi la finalul sezonului.


Vasile Maftei a fost primul care a spus “pas”, iar exemplul său a fost preluat de încă trei titulari. Nicoliţă, Torres şi Brandan n-au acceptat noile angajamente şi nu vor juca împotriva Stelei, în timp ce Marius Constantin îşi caută şi el echipă.

Vestea conform căreia conturile clubului au fost blocate şi jucătorii ar urma să primească doar 30 la sută din salariu a zguduit vestiarul vicecampioanei. “Dacă nu acceptaţi noile condiţii, puteţi pleca”, li s-a spus jucătorilor. Primul care a ales a doua variantă a fost Maftei. “Nu accept să mi se plătească doar 30 la sută din contract şi restul să-i primesc abia în februarie, dacă se deblochează conturile sau se primesc ceilalţi bani din drepturile tv. În plus, Dan Petrescu am înţeles că va pleca, iar eu am venit pentru el la Mureş”, a spus Maftei pentru www.prosport.ro.

Exemplul său a fost urmat astăzi şi de alţi jucători aduşi de Petrescu în această vară. Nicoliţă, Brandan şi Torres au refuzat şi ei să semneze noile contracte. Nici Marius Constantin nu mai vrea să rămână, mai ales că are o ofertă de la Petrolul, căreia se gândeşte să-i dea curs.

“Trei jucători nu au acceptat: Maftei, Nicoliţă şi Torres. Cam asta este momentan situaţia. Era prea frumos ca să fie totul uşor. Dan Petrescu a avut ofertă din China şi acum 10 zile, şi acum două săptămâni, dar a refuzat. În ultimele zile a apărut o nouă ofertă, probabil mult mai consistentă şi a rămas să discutăm după Supercupă. Vom vedea după acest meci cum se vor aşeza lucrurile. El are o ofertă de la chinezi, dar n-a confirmat nimic. Aşteaptă să vadă cum merg lucrurile la club, cum o să fie meciul de Supercupă”, a spus Bogdan Mara la Digisport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.