EXCLUSIV | Încă o revenire spectaculoasă la Dinamo? Negoiţă poate aduce oricând un om care a scris istorie în Ştefan cel Mare

20 oct 2018 13969 afişări Liga 1
EXCLUSIV | Încă o revenire spectaculoasă la Dinamo? Negoiţă poate aduce oricând un om care a scris istorie în Ştefan cel Mare

Dănuţ Lupu a declarat la emisiuneaProSport Livecă nu exclude posibilitatea revenirii la Dinamo, dacă cei de la club îi vor propune acest lucru. Deşi a plecat de la echipă din cauza restructurărilor, fostul internaţional spune că ar reveni pe acelaşi post, de scouter.

Lupu a fost demis de la Dinamo luna trecută. El fuses angajat de Negoiţă, dar renunţarea la echipa a doua a clubului l-a făcut pe finanţator să renunţe şi la serviciile mai multor oameni din staff-ul de scouting, printre care şi Lupu. Invitat în emisiunea ProSport Live, acesta a declarat că nu exclude posbilitatea revenirii, în cazul în care cei din conducere îi vor propune.

Aş reveni, nu am nimic cu cei de la Dinamo. Voi critica deoarece merită. La ora actuală, cei care fac parte din conducere nu au jucat niciodată fotbal. Ăsta e adevărul. Nu pot să mă duc şi să fiu scouter la volei, nu mă pricep. Negoiţă m-a luat pentru că eram bun, aşa a zis”, a declarat Lupu la ProSport Live.

Lupu a evidenţiat şi aspectele care au stat la baza demiterii sale. ”Mi s-a spus că se fac restructurări şi având un salariu imens (n.r. ironic), erau nevoiţi să reducă din cheltuili. Au fost mulţi daţi afară, nu am fost singurul. După plecarea mea, s-a închis şi Dinamo 2. Eu dacă aş fi fost în locul lor aş fi făcut economii, dar nu desfiinţam echipa secundă. Au pierdut controlul a 20 şi ceva de juctărori. Au câştigat 100.000 de euro din retragere. Pentru Dinamo această sumă este un nimic”, a încheiat Lupu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.