EXCLUSIV | Dovada că Dinu Gheorghe minte: adresa oficială prin care "Vamă" a demisionat de la Dunărea Călăraşi. Gheorghe a renunţat la funcţie pe 1 aprilie, iar a doua zi a spus că nu e adevărat. Acum, şefii clubului nu-l mai lasă să se răzgândească | ACT

3 apr 2019 5690 afişări Liga 1
EXCLUSIV | Dovada că Dinu Gheorghe minte: adresa oficială prin care "Vamă" a demisionat de la Dunărea Călăraşi. Gheorghe a renunţat la funcţie pe 1 aprilie, iar a doua zi a spus că nu e adevărat. Acum, şefii clubului nu-l mai lasă să se răzgândească | ACT

Evenimente absolut bizare continuă să îl aibă ca personaj principal pe Dinu Gheorghe (64 de ani), personaj care se învârte, de câteva decenii, prin fotbalul românesc. 
Instalat pe 1 martie ca manager general la Dunărea Călăraşi, "Vamă" a trimis la club, pe 1 aprilie (exact după o lună!) un fax în care solicita rezilierea contractului. A doua zi, pe 2 aprilie, contactat de ProSport, acelaşi Dinu "Vamă" nega vehement: "Nu! Nu este nimic adevărat, voi continua la Dunărea!".

ProSport a obţinut însă, miercuri, chiar adresa oficială a lui Dinu Gheorghe trimisă la clubul Dunărea Călăraşi, prin care demisiona.

În documentul obţinut de ProSport scrie negru pe alb: "Subsemnatul Gheorghe Dinu, manager general la AFC Dunărea 2005 Călăraşi, vă solicit încetarea contractului de activitate sportivă înregistrat la club sub numărul 103/01.03.2019, conform art. 7 lit. b), începând cu 01.04.2019".

Sursele ProSport spun că "Vamă" era nemulţumit de condiţiile oferite de călărăşeni. Pe lângă salariul de 3.000 de euro pe lună, acesta dorea şi alte facilităţi, între care şi o maşină de serviciu şi decontarea cheltuielilor. Gruparea de la malul Dunării nu i le-a putut satisface.

Potrivit www.editia.ro, Dinu Gheorghe a trimis demisia prin fax la club după primele puncte ale Dunării în play-out, 2-1 la FC Botoşani. Preşedintele clubului din Călăraşi a confirmat demisia. "Da. Aşa este. Am primit demisia prin fax. Am vorbit cu domnia sa şi a cerut rezilierea contractului de comun acord", declara Florian Brişan.

După ce şi-a dat demisia în scris şi a revenit asupra ei verbal, Dinu "Vamă" se confruntă însă cu o altă situaţie dificilă. Şefii clubului nu mai vor să-i accepte răzgândirea.


Actul oficial prin care Dinu "Vamă" a cerut conducerii de la Dunărea să i se rezilieze contractul. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.