EXCLUSIV | Dinamo se autofinanţează! Negoiţă nu mai bagă bani la echipă. A fost în insolvenţă, dar a ajuns să producă. Informaţii din interior, de la un fost angajat

22 oct 2018 7398 afişări Liga 1
EXCLUSIV | Dinamo se autofinanţează! Negoiţă nu mai bagă bani la echipă. A fost în insolvenţă, dar a ajuns să producă. Informaţii din interior, de la un fost angajat

Dănuţ Lupu a plecat de o lună de la Dinamo, iar recent a dezvăluit un detaliu necunoscut din club, referitor la modul în care funcţionează echipa din punct de vedere financiar. Invitat la ProSport Live, fostul internaţional a declarat că Ionuţ Negoiţă nu mai bagă bani la Dinamo, echipa ajungând să trăiască din ce produce. Practic, veniturile rezultă din acţiunile din marketing, contractele cu sponsoriii, vânzări de jucători şi drepturi TV.

Ionuţ Negoiţă a venit într-un moment critic la Dinamo, când echipa se afla în insolvenţă. A reuşit să restabilească ordinea economică la club, lucrurile au intrat în normal, iar acum are de câştigat de pe urma implicării. Potrivit lui Dănuţ Lupu, omul de afaceri nu mai investeşte la Dinamo.

Negoiţă nu dă un leu la Dinamo. Ia bani, dar nu dă. Echipa asta trăieşte din marketing, sponsori, vânzări de jucători şi drepturi TV”, a declarat Lupu la ProSport Live.

Dănuţ Lupu a fost demis de la Dinamo în luna septembrie. El fuses angajat de Negoiţă, dar renunţarea la echipa a doua a clubului l-a făcut pe finanţator să renunţe şi la serviciile mai multor oameni din staff.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.