EXCLUSIV | Detaliul care le-a dat de înţeles jucătorilor de la CFR că va reveni Dan Petrescu. Ce s-a întâmplat la club

22 mar 2019 6049 afişări Liga 1
EXCLUSIV | Detaliul care le-a dat de înţeles jucătorilor de la CFR că va reveni Dan Petrescu. Ce s-a întâmplat la club

Dan Petrescu, înapoi la CFR, părea un lucru imposibil de realizat, până în această săptămână. Finanţatorul clujenilor nu i-a putut garanta acestuia că din punct de vedere financiar nu vor fi probleme, iar acesta a fost motivul pentru care primele negocieri s-au blocat, iar Minteuan a ajuns principal. Lucrurile s-au rezolvat însă, în aceste zile. Nelu Varga a decis să bage din nou mâna în buzunar, pentru a nu rata şansa de a mai lua un titlu. În plus, clujenii era într-un program de strictă monitorizare din partea UEFA, din pricina datoriilor existente. Astfel s-a creat cadrul propice pentru reluarea negocierilor cu Dan Petrescu. Înţelegerea iniţială însemna un contract pe doi ani şi jumătate, iar principalul obiectiv era accesul în grupele Europa League.

Jucătorii n-au primit până în această dimineaţă niciun anunţ oficial, în privinţa schimbării antrenorului. Totuşi au fost lucruri care le-au dat de gândit, în această săptămână. S-au achitat cele 3 prime de joc restante, iar ieri au intrat şi salariile neplătite, pe luna ianuarie şi li s-a promis că luni, pe data normală de încasare a banilor, vor intra şi salariile pe luna februarie, astfel ca jucătorii să fie cu banii la zi.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.